O schimbare pe care mi-am dorit-o

Pentru că e vacanță și pentru că am o idee mai mult timp liber (deși acum încerc să fac tot ce n-am apucat :))), dar și pentru că îmi place foarte mult cum lucrează Mihai, am decis că e timpul să schimb puțin rutina mea de sport. Știți că merg, de ani de zile, în același loc, la Saria Club. Sunt complet dependentă de orele de aerobic și sunt mândră de asta. După atâția ani, am decis că e momentul să încerc și un program de fitness.

În măsura în care timpul o să-i permită și lui, o să mă strecor în programul lui Mihai. O să măsurăm înainte și după, ca la carte, procentajul de grăsime, masa mulsculată și tot restul și, apoi, îi dăm bătaie. Sper să găsim și o formulă prin care să merg și la orele mele preferate de aerobic, la care nu vreau să renunț nici în ruptul capului.

Am setat câteva obiective, dar vi le voi împărtăși pe măsură ce încep lucrul în sala de forță. Dacă aveți sfaturi, sugestii, întrebări, le aștept cu drag. Dacă aveți chef de sport, vă recomand, cu drag, Saria Club. Locuri în care puteți face sport sunt sunt multe, dar în care puteți să faceți sport și să vă simțiți printre prieteni sunt atât de puține…

Vă țin la curent cu progresele și vă doresc să aveți o vară lină de mișcare.

Kisses!

Foto cover via © Shutterstock.

2 comentarii

  1. ce misto, abia atept sa vad cum e. sa povestesti, daaa?

  2. Bafta! sa iasa asa cum vrei! Don’t forget …water! ;)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.