OOTD: Need The Sun To Break

Era crunt de cald când am făcut pozele astea și eu mă duceam să-mi iau niște rezultate la niște examene. Numai eu știu ce era în stomacul meu de emoție. Nu fluturi, bondari. Și nu câțiva, ci roiuri.

Cumva, mi-era dor să mai fac câteva fotografii și cum, în ultimul an, numai la outfit-uri nu mi-a stat gândul, am zis că, dacă tot m-am relaxat puțin, să profit de ocazie. Și de locul frumos pe unde trec de atâtea ori, dar unde nu-mi amintesc să fi făcut vreodată fotografii.

ootd-45-5

ootd-45-2

ootd-45-3

ootd-45-4

ootd-45-8

ootd-45-9

ootd-45-7

ootd-45-6

Port tricou DKNY, fustă Stradivarius, adidași adidas și o sacoșă Tommy Hilfiger.

Iar dacă vă întrebați, a fost bine :) Bondarii s-au transformat în fluturi și am ieșit cu lacrimi de fericire. Am muncit ceva, am dat deoparte multe plăceri pentru două mari iubiri. E abia un început de drum, pașii mei sunt încă nesiguri, dar sper să reușesc.

Fiți iubiți!

4 comentarii

  1. Imi place mult tinuta, mi se pare foarte naturala, purtabila. Ma bucur cand gasesc si astfel de propuneri, nu toata lumea poate sau vrea sa stea cocotata pe tocuri, ori are timp sa arate mereu ca pentru stiu eu ce gala. E o tinuta pe care cu drag as reproduce-o la scoala, de exemplu. te pup si mi-ar placea sa vad mai des outfiturile tale.

  2. Love the loooook!

  3. Antonia ,tie iti sta bine cu orice tinuta !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.