B.U. Wild sau ce amintiri încap într-o cutie?

Pe la jumătatea anilor ’90, o vedeam pe Eva Herzigova, mega-fotomodelul blond, cu picioare până la cer, îmbrăcată doar în lenjerie intimă, care se ducea glonț la frigider, de unde scotea arma secretă: parfumul B.U., din cutia aceea metalică.

Nu prea știam, la vârsta aia, ce înseamnă să fii “wild“. Acum, la vârsta asta, cred că orice femeie are, pe lângă o doză de gingășie, și o doză de “wildness“. Suntem, cumva, și leoaice și ne place să ne jucăm.

Iar parfumul, parfumul! Eterna joacă de-a noi, cu toate variantele noastre. Madlene la sticluță, ce ne poartă prin copilării și adolescențe, când candoarea se împletea cu începuturile feminității. Poate că o să scriu cândva, cu povești acompaniate de dulceață de vișine și de apă minerală rece, despre gingășiile cochete ale începuturilor mele ca femeie. Despre senzorialul, olfactivul și vizualul începutului lui “a fi femeie”.

B.U. a fost pentru mine acolo. Alături de alte amintiri femeiești, cutia colorată-n galben și albastru era dovadă de cochetărie, de feminitate și de senzualitate. Era strecurată prin copertele cărților de română, prin bilețelele de dragoste, prin primele cadouri primite-n dar de la primii băieți ce m-au curtat. A fost și rămâne o amintire frumoasă.

bu-2

Acum, B.U. împlinește 18 ani. Chiar dacă arată puțin diferit, căci are un ambalaj modificat, păstrează aroma pe care și voi știu că ați recunoaște-o rapid, aroma inconfundabilă B.U. Wild, cea care a trecut proba timpului. Odată cu începerea verii, B.U. Wild îşi etalează noul look şi, alături de celelalte esențe-vedete B.U., rămâne fidel principiilor brandului.

Parfumul are inimă de iasomie, garoafă de grădină, coacăze negre şi acorduri marine care exprimă armonia dintre atitudinea nepretențioasă şi latura delicată a celei care îl poartă. Notele lemnoase provin din extractul de mosc şi ambră ce reflectă încrederea în sine. Notele verzi, extractul de lăcrămioare şi de răşină exotică, emană prospețime, tinerețe, nonconformism şi poftă de viață.

BU-a

Parfumul B.U. Wild se găseşte în următoarele variante: Eau De Toilette 50ml – 47 lei, DEO Spray 150ml – 12,5 lei, şi Natural Spray 75ml – 24 lei.

Sunt sigură că nu veți trece pe lângă el fără să vă stârnească niște amintiri frumoase :)

Kisses and hugs!

4 comentarii

  1. De ieri mă întrebam ce articol vei scrie în legătură cu B.U.! Și mie mi-a trezit amintiri frumoase, nu chiar din anii 90 dar din anii 2000, când mi l-a adus soră-mea din Spania și mă simțeam așa de bine cu el… :) Acum nu mi-am permis decât un body spray dar intenționez să-mi fac cadou apa de toaleta cât de curând! O zi frumoasă să ai!

  2. Cum pot întra în posesia lui??îl caut de mult

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.