Green, green stuff I use

Dacă e vară, e multă culoare. În natură, în fotografii; hainele-s mai vesele şi mai colorate, machiajul, la fel. Suntem înconjurați de culoare şi ar trebui să ne facem un obicei din a ne aminti asta pe cât de des putem.

Habar n-am dacă de la bullet journaling mi se trage – doar ce l-am început, însă mi-a intrat în obiceiul zilnic şi mă disciplinează mult – cert e că simt nevoia de a mă înconjura de multă linişte şi pace, de lucruri frumoase şi senine, de oameni care pot spune o vorbă bună sau pot tăcea.

Şi cum stăteam eu aşa într-o zi şi mă străduiam să fotografiez ceva drăguț pentru contul meu de Instagram, am observat că, din pură întâmplare, alesesem doar obiecte de culoare verde. Şi uite-aşa am hotărât să transform plăcerea de a fotografia sau de a grupa produsele pe care le folosesc în mod curent, care îmi sunt dragi şi care mă înconjoară, şi după culoare.

Pe principiul “Să fie bine, să nu fie rău”, zic “Să fie culoare, să nu fie gri”. Vă aştept, cu drag, în comentarii. Poate îmi spuneți şi voi, de ce nu, ce vă colorează viața. Zi senină!

1. GALENIC Cell Capital Re-sculpting lifting fluid

O cremă bună, e în rutina mea zilnica de vreo trei luni, pefer să o aplic doar o dată pe zi, seara. Are o textură plăcută şi se absoarbe rapid în piele.

2. REPECHAGE Hydra 4 Cleanser || 3. REPECHAGE Hydra 4 Mask || 4. REPECHAGE Hydra 4 Tonic

Un trio perfect pentru zilele călduroase şi, în special, pentru călătorii. Dintre cele trei, preferatul meu e tonicul sub formă de spray. Obişnuiesc să îl am mereu în geantă şi îmi place pentru că hidratează şi împrospătează tenul într-o clipă.

5. THE BODY SHOP Italian Summer Fig

Un parfum despre care am mai scris aici şi care continuă pe lista favoritelor. O să devină şi unul dintre preferatele tale, dacă îți plac parfumurile foarte fresh.

6. C-THRU Lime Magic

Dacă despre C-THRU Lovely Garden şi C-THRU Golden Touch am mai scris (aici şi aici), a venit timpul să menționez şi parfumul C-THRU Lime Magic, care e şi preferatul meu. De adăugat că toată lumea mă întreabă ce parfum e şi că dă impresia unuia foarte scump.

7. Medalionul meu no name

E un măr muşcat, nada especial, da’ are câțiva ani şi, deşi e luat “dă pă la chineji”, n-a coclit, nu s-a decolorat sau deteriorat în vreun alt fel. Şi era verde şi dădea bine în poză, mno.

8. Magnetul de frigider din Portugalia

E unul dintre acele lucruri aparent mărunte, dar la care țin foarte mult, pentru că poartă în el foarte multe amintiri frumoase. Acesta e cel al mamei mele, eu am unul în nuanțe de albastru.

9. SOS Língua Portuguesa

Când am fost în Portugalia, nu a fost nimic la care să mă uit mai cu jind decât cărțile. Nu mi-am putut cumpăra prea multe, însă aceasta este una dintre ele. Am ezitat mult atunci dacă să o iau sau nu şi îmi amintesc că am renunțat la altceva ca să nu o las pe raft. Acum îmi pare tare bine că am luat-o.

10. BATISTE clean & classic original

Nu mă omor eu să folosesc şampon uscat şi, sinceră să fiu, prefer de un milion de ori să îmi spăl părul cu apă şi şampon. Totuşi, în rarisimele dăți când nu am cum, întind mâna către varianta asta de Batiste. E travel size, ştiu, însă cum eu îl folosesc din an în Paşte, mă ține destul de multicel un spray din ăsta.

11. THE BODY SHOP Glazed Apple Bath Jelly

E unul dintre cele mai, cum să zic să sune drăguț?, mişto, marfă, beton produse de duş/baie. Practic, e viața înainte şi după bath jelly, atât e de fain produsul ăsta.

12. ELIZABETH ARDEN Green Tea Bamboo Honey Drops Body Crea

E o cremă de corp super-hidratantă, al cărei miros foarte proaspăt îmi place mult. Ador să o folosesc vara, când nu mă încântă la fel de mult mirosurile dulci.

 

3 comentarii

  1. Si mie imi place mult jeleul de baie de la The Body Shop, insa nu il mai gasesc. Ai idee daca mai e pe undeva?

  2. Ha, ce tare e ideea si ce frumos le-ai prezentat. Eu am avut parfumul C-Thru si iti dau dreptate, miroase foarte placut. Nu ti-e dor de Portugalia?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.