Parfum de femeie: The Body Shop Italian Summer Fig

Știți parfumurile acelea în care nu se regăsește nici una dintre notele, dintre aromele pe care le adori dar, cu toate astea, te îndrăgostești de ele și dezvolți dependență, încă de la prima… pulverizare?

The Body Shop Italian Summer Fig a fost pentru mine fix așa. E adevărat că ador smochinele, dar când vine vorba să le mănânc :) Dar parfumul ăsta m-a surprins și m-a cucerit. E un parfum fresh verde fructat, adică un soi de prospețime la puterea a treia. Ce e fain e cum se îmbină aromele și cum evoluează notele pe piele. Are note de top: coacăză, frunză de viță de vie, șofran, note de mijloc: smochină culeasă vara în Italia, trandafir toscan, note de bază: lemn de stejar, ambră.

figs

Poate vi se pare ciudat cum sună “smochină culeasă vara în Italia”, pentru că momentul și modul în care sunt culese influențează aroma: în toiul verii, parfumul acestor fructe delicioase, selectate  manual, e cel mai bogat.

Rezistența, în cazul meu, e medie, iar eu l-am folosit pretutindeni. Mi se pare un parfum potrivit pentru o zi de vară la birou – e discret, yet intriguing. La fel de potrivit mi se pare pentru o zi la plajă, dar și pentru o porție de energie, după două ore de sport și un duș răcoritor. Mi se pare parfumul potrivit oricărei tipologii și oricărei ocazii. Eu de fiecare dată când mă dau cu el, am aceeași reacție: “Wow, deci așa miroase vara!”

În plus, la The Body Shop e acum și o ofertă specială: la cumpărarea oricărei ape de toaletă din colecția The Body Shop Voyage, primești gratuit o apă de toaletă Amazonian Wild Lilly, format de poșetă.

the-body-shop-italian-summer-fig

Vă îndemn să îl mirosiți, când aveți drum printr-unul dintre magazinele The Body Shop. Și vă aștept cu impresii, desigur!

O zi plină de lucruri bune!

Foto 1 © Shutterstock

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.