The perfect beach day pe plaja Sensiblu

Fix într-o zi de marți, parcă aşa, ca să ne bucurăm şi mai mult că ne rupem din treburi şi ne ducem la distracție, Sensiblu şi echipa super mişto de la Tonic Advertising ne-a suit în autocare, ne-a echipat cu tot ce trebuie de plajă şi ne-a dus rapid la mare, pe plaja Sensiblu, unde ne-a răsfățat într-o zi fix ca-n basme, adică aşa, cât alții într-un an.

plaja sensiblu

Unde se află plaja Sensiblu şi ce poți face acolo

Plaja Sensiblu se află în Mamaia, aproape de Cazino şi de farmacia Sensiblu (foarte simpatică şi bine gândită alegerea) şi aici, pe lângă multă distracție, puteți beneficia şi de sfaturile şi de ajutorul unui specialist Sensiblu, care va fi acolo în permanență.

Acesta va ajuta turiștii în identificarea produselor potrivite și va oferi cele mai bune sfaturi de protecție solară sau orice afecțiune de sezon, pentru obținerea bronzului mult dorit.

plaja sensiblu

Iar mie treaba asta cu specialistul mi se pare extrem de importantă, mai ales că ştiți ce am observat? Nu vreau să supăr pe nimeni, dar mi se pare că ignorăm adeseori sfaturi şi ajutor, doar pentru că ni se pare că ştim tot sau aproape tot despre un subiect.

E adevărat că auzim foarte mult despre protecția solară, dar oare cât reținem? Ştim ce diferențe există între produsele de protecție, între tipurile de piele? Ştim când, cum şi ce să aplicăm pentru a ne proteja? Şi tot aşa…

plaja sensiblu

Dar să revenim la partea distractivă. Dacă alegeți să ocupați unul dintre cele 400 locuri de pe plaja Sensiblu, aveți acces la tot felul de lucruri precum cursuri de yoga sau pilates ori terenuri de volei şi fotbal. Dacă sunteți cu cei mici, există și un loc special amenajat pentru ei, cu zmeie, jucării pentru nisip, tobogan gonflabil.

O altă chestie drăguță e podeaua gonflabilă, în permanență udă, pe care vă puteți da şi unde puteți fi surprins într-un GIF, pe care îl primiti direct pe telefon, ca să-l încărcați în social media. Sau să-l țineți pentru voi :)

The perfect beach day cu Sensiblu

Eu recunosc că m-am relaxat, m-am simțit foarte, foarte bine, am profitat de soarele nu foarte puternic şi de marea care a ținut cu noi şi a fost perfectă pentru o baie. Două. Bine, pentru trei băi :P M-am bucurat să revăd Mamaia, o stațiune în care n-am mai ajuns de ani buni şi unde obişnuiau să mă ducă părinții mei, când eram mică de tot.

M-am bucurat să mă revăd cu multe dintre bloggerițele dragi. Ce să mai, m-am bucurat să mă bucur de o zi perfectă. Dacă sunteți curioase în legătură cu ce ar trebui să conțină un kit de plajă precum cel primit de la Sensiblu, o să vă povestesc într-un articol viitor, cât de curând.

Dacă ajungeți prin Mamaia vara aceasta, dați o raită pe plaja Sensiblu. E deschisă până în 3 septembrie. 

O zi senină să avem!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.