GIVEAWAY! Reînnoiește-ți garderoba! Dau DOUĂ vouchere de câte 350 lei în
magazinele La Femme. Vezi pe vlog toate detaliile!

The perfect beach day pe plaja Sensiblu

Fix într-o zi de marţi, parcă aşa, ca să ne bucurăm şi mai mult că ne rupem din treburi şi ne ducem la distracţie, Sensiblu şi echipa super mişto de la Tonic Advertising ne-a suit în autocare, ne-a echipat cu tot ce trebuie de plajă şi ne-a dus rapid la mare, pe plaja Sensiblu, unde ne-a răsfăţat într-o zi fix ca-n basme, adică aşa, cât alţii într-un an.

plaja sensiblu

Unde se află plaja Sensiblu şi ce poţi face acolo

Plaja Sensiblu se află în Mamaia, aproape de Cazino şi de farmacia Sensiblu (foarte simpatică şi bine gândită alegerea) şi aici, pe lângă multă distracţie, puteţi beneficia şi de sfaturile şi de ajutorul unui specialist Sensiblu, care va fi acolo în permanență.

Acesta va ajuta turiștii în identificarea produselor potrivite și va oferi cele mai bune sfaturi de protecție solară sau orice afecțiune de sezon, pentru obținerea bronzului mult dorit.

plaja sensiblu

Iar mie treaba asta cu specialistul mi se pare extrem de importantă, mai ales că ştiţi ce am observat? Nu vreau să supăr pe nimeni, dar mi se pare că ignorăm adeseori sfaturi şi ajutor, doar pentru că ni se pare că ştim tot sau aproape tot despre un subiect.

E adevărat că auzim foarte mult despre protecţia solară, dar oare cât reţinem? Ştim ce diferenţe există între produsele de protecţie, între tipurile de piele? Ştim când, cum şi ce să aplicăm pentru a ne proteja? Şi tot aşa…

plaja sensiblu

Dar să revenim la partea distractivă. Dacă alegeţi să ocupaţi unul dintre cele 400 locuri de pe plaja Sensiblu, aveţi acces la tot felul de lucruri precum cursuri de yoga sau pilates ori terenuri de volei şi fotbal. Dacă sunteţi cu cei mici, există și un loc special amenajat pentru ei, cu zmeie, jucării pentru nisip, tobogan gonflabil.

O altă chestie drăguţă e podeaua gonflabilă, în permanență udă, pe care vă puteţi da şi unde puteţi fi surprins într-un GIF, pe care îl primiti direct pe telefon, ca să-l încărcaţi în social media. Sau să-l ţineţi pentru voi 🙂

The perfect beach day cu Sensiblu

Eu recunosc că m-am relaxat, m-am simţit foarte, foarte bine, am profitat de soarele nu foarte puternic şi de marea care a ţinut cu noi şi a fost perfectă pentru o baie. Două. Bine, pentru trei băi 😛 M-am bucurat să revăd Mamaia, o staţiune în care n-am mai ajuns de ani buni şi unde obişnuiau să mă ducă părinţii mei, când eram mică de tot.

M-am bucurat să mă revăd cu multe dintre bloggeriţele dragi. Ce să mai, m-am bucurat să mă bucur de o zi perfectă. Dacă sunteţi curioase în legătură cu ce ar trebui să conţină un kit de plajă precum cel primit de la Sensiblu, o să vă povestesc într-un articol viitor, cât de curând.

Dacă ajungeţi prin Mamaia vara aceasta, daţi o raită pe plaja Sensiblu. E deschisă până în 3 septembrie. 

O zi senină să avem!

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu