O idee de antrenament acasă

Dacă sunteți, cumva, în situația mea, aceea de a fi nevoită să fac mișcare în casă, pentru că nu am voie să fam foarte multe sărituri la o sesiune de antrenament și, se pare, foarte multe săli, aleg un tip de oră bazat preponderent pe asta, dar și pentru că nu am apucat să închei un alt abonament, s-ar putea să vă ajute nespus clipul de mai jos.

Sincer, după câteva, doar câteva zile de pauză, cumva debusolată, neștiind ce aș putea să fac, mi-am amintit, brus, că am, totuși, un curs de tae-bo încheiat. Că preferatele mele au fost și continup să fie orele de tae-bo, kick boxing, bag boxing și tot așa. Că unele dintre cele mai frumoase antrenamente au fost cu punches, upercuts and kicks.

Așa că, mi-am căutat muzica, mi-am amintit anumite mișcări și am și căutat și ceva inspirație în niște antrenamente. Și, surpriză: i-am găsit pe acești băieți care, din punctul meu de vedere, fac o treabă foarte bună. Eu recunosc că am integrat antrenamentul lor în cel gândit de mine și a fost o oră foarte intensă, după care m-am simțit excelent și nu m-a durut nimic.

Voi continua să mă inspir din ce fac ei și să încerc să găsesc forme alternative de mișcare. Un lucru e sigur și m-am convins de el: pote să doară oricât de tar, mișcarea potrivită va face bine, va grăbi vindecarea.

O sâmbătă minunată, fiți iubiți!

Sursa foto deschidere © Shutterstock

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.