Floria În Stradă

Una dintre lansările la care îmi pare nespus, nespus de rău că nu am ajuns este cea a Floria în stradă. Nu doar pentru că omul lor de comunicare face niște lucruri minunate și îmi dă o mega energie pozitivă, de fiecare dată, dar și pentru că știu că, dincolo de flori, deschideri, magazine, comunicate, e vorba despre magie.

Am trecut, într-o zi cu soare, pe lângă Floria În Stradă. Ca întotdeauna, alergam spre o întâlnire, însă din stradă, prin răceala unei vitrine, locul acela mi s-a părut un mic colț de rai. Și i-am promis că voi reveni acolo, curând, ca să mă bucur de florile lui frumoase și de creațiile unor artiști români.

Floria în Stradă, noua destinație pentru flori și cadouri din Piața Dorobanti, a fost lansată oficial în seara de 26 noiembrie.

Floria-In-Strada_1

Alături de flori, Floria În Stradă propune, ca parte dintr-un demers de a sprijini talentul local, o selecție de cărti scrise de autori români contemporani, vinuri alese din cramele românești și obiecte de decor semnate de designeri români de obiect.

Floria-In-Strada_2

Obiectele de decor prezentate la Floria În Stradă sunt realizate de artiști precum Madalina Andronic (vaze unicat), Rosca’s (rame foto cu calitate muzeală), Patzaikin (vase inspirate de Delta Dunării), Ubikubi (vaze You’ve got flowers), NoTime (ceas realizat manual), Maria Filipescu (bijuterii) sau Dana Rogoz (lumanare parfumata cu răvaș Moon, Ediție Limitată).

Floria-In-Strada

Cărțile sunt semnate de scriitori contemporani precum Mircea Cărtărescu, Neagu Dgiuvara, Liliana Nicolae și multi alții, în timp ce vinurile provin de la cramele românești premium.

Fiți veseli. E weekend. și mai oferiți o floare, din când în când :)

1 comentariu

  1. Frumos, cu adevarat special, dar eu de ei nu vreau sa mai aud dupa ce m-au lasat balta cu buchetul de nunta cu o saptamana inainte de nunta. A fost foarte ok pentru ei sa scriu pe blog ca imi vor face buchetul apoi nu mi-au mai raspuns la mailuri. Initial cand mi-a scris o cititoare sa am grija, m-am gandit ca e concurenta, dar se pare ca m-am inselat.

    Foarte urat, am ramas complet dezamagita.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.