December Beauty Bloggers Meeting 4 și magia

December Beauty Bloggers Meeting e evenimentul de la care m-am întors, de câteva ore, și trebuie să mărturisesc că a fost unul dintre cele mai frumoase, mai plăcute și mai utile evenimente dedicate bloggerițelor de beauty din România.

Habar nu am când au trecut orele, am învățat o mulțime de lucruri interesante, de la speakeri nu doar inspiraționali, ci și cu picioarele foarte bine fixate pe pământul mereu schimbător al social media și al antreprenoriatului.

Am învățat într-o zi cât alții într-un an, mi-a făcut extrem de multă plăcere să fiu printtre cele pe care le apreziez atât de mult și m-am simțit răsfățată și privilegiată să fiu acolo. O mulțime de sposori și, anul acesta, și un partener oficial, Nivea, un loc mai frumos cu fiecare an ce trece – Caffe Tabiet, o mulțime de bunătăți și de momente frumoase, multă socializare și discuții foarte utile –  e un rezumat cât se poate de sumar al acestei zile.

Sunt primele impresii la cald, voi reveni cu un material mai amplu, dar voiam ca ziua aceasta să rămână marcată și printr-o postare.

A fost o zi magică. Voi reveni.

O noapte bună și o duminică frumoasă!

Sursa foto deschidere © Shutterstock

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.