Declarație de dragoste ;)

E doar o zi de luni. Una în care am alergat puțintel, cu tot felul de treburi. Și în care, toată ziua, m-am gândit cât de mult ne ajută și ne ridică oamenii de lângă noi. Poate nici nu le spunem preteni, căci, în primă fază, sunt altceva: casieri, instructori, străini din tramvai, cunoștințe îndepărate de pe Facebook.

În final, sunt oameni pe care poți ajunge să-i iubești. Așa și cu instructorul meu preferat. Nu, nu e un bărbat :D E Mihaela, care, de mai bine de cinci ani, în afară de aerobic, tae-bo și alte tipuri de mișcare, face terapie cu mine. Și nici nu știe. Orele ei de la Saria Club sunt plăcerea mea totală, sunt eliberare, sunt concentrare. În orele alea, uit de orice grijă, de orice lucru urât. Da, Mihaela reușește să șteargă tristețea, să alunge gândurile urâte, să repare.

Scoate febra musculară cu durere, scoate febra din suflet cu zâmbete. Scoate durerea cu puțină durere. Ea știe că, în final, nu o să mai doară. Trebuie doar să ai încredere în ea :) Sincer, nu știu ce naiba aș face fără Mihaela. Nu i-am zis niciodată asta, așa cum nu am spus-o câtorva altor persoane din viața mea.

În ultimii ani, a fost unul dintre puținii oameni în care m-am încrezut. Eu nu am încredere în oameni. NICIODATĂ. În ea am avut și am. Și îmi pare rău că viața e, uneori, o curvă.

Sincer, nu știu cum aș putea să-i mulțumesc omului ăstuia. Bașca, se mai și pune la nebunia mea și, după ce caut vreo doi ani o melodie, mă trezesc cu ea cadou, într-o seară. Aș spune: cine nu are instructori, să-și cumpere, să-și caute, dar oricât ar căuta, ca Mihaela nu o să găsească.

O găsiți la Saria Club. O s-o adorați.

Eu vreau să-i mulțumesc din suflet pentru tot. Mi se pare puțin, dar e sincer.

Mă simt privilegiată că am cunoscut-o, că am văzut o parte, o mică parte din talentul ei. Mihaela, o mie de ani de-aș încerca, n-aș ști cum să-ți mulțumesc mai bine și mai frumos. Zic atât: “Respiră! Bucuță! Încă opt”. Și mă înclin. Să fii iubită!

Iar vouă vă doresc să cunoașteți măcar un astfel de om în viață.

Kisses!

Sursa foto © Shutterstock

1 comentariu

  1. ai pus frumos in cuvinte ce simt si eu,am fost onorata sa o fi cunoscut pe Mihaela si ii datorez mult
    te pup,Antonia!
    Mirela

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.