Cum arată noua colecție RESERVED

Am primit noutățile de la RESERVED și trebuie să vă spun că m-am îndrăgostit de noua colecție. Nu știu dacă e deja în magazine, bănuiesc că da. Am zis să vă dau și vouă de veste și să vă și arăt câteva piese.

Influențe etnice și din zona naturii, cu focus pe confort, sunt bazele de la care pornește noua colecție RESERVED pentru femei. Elementele centrale sunt țesăturile – lâna, croșeturile, blana artificială și flanela, legătura cu natura fiind accentuată prin detalii și ornamente. Iar ținutele caracterizate prin imprimeuri geometrice Navajo, franjuri și layering reamintesc de stilul tradițional al nativilor sud-americani.

reserved-aw

reserved-aw-2

Nuanțele pământii, gri, maro, ocru și ruginiu sunt scoase în evidență de tonurile de ivore, măsliniu, negru și o picătură de Bordeaux, inspirate tot din natură.

reserved-aw-3

reserved-aw-4

reserved-aw-5

Pentru bărbați, propunerea RESERVED este stilul marinăresc, în versiune urbană. Jachete impermeabile, pulovere tricotate groase, cu model pescăresc, hanorace cu guler, geci lejere, călduroase sunt elementele de bază ale liniei vestimentare casual pentru bărbați.

reserved-aw-men

reserved-aw-men-2

reserved-aw-men-3

Dincolo de elementele marinărești care se regăsesc în formele și croiurile ținutelor, inspirația oceanică a colecției a definit și paleta de culori. Majoritatea culorilor din această colecție prezintă nuanțe închise, pronunțate de albastru, albastru marin, negru și ultramarin. Acestea sunt luminate cu nuanțe lime și amestecate cu o paletă largă de culori neutre.

reserved-aw-men-4

reserved-aw-men-5

Nu ascund că e unul dintre brandurile mele preferate și mă bucur că acum există și mai aproape de mine, în Mega Mall.

Cum e duminică și e soare afară, mă bate gândul de-o plimbare până acolo. Ce pot să zic, urați-mi spor la cumpărături. :)

Să aveți o zi senină!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.