Wanted: Beauty, Art, Fashion, Mood & The Quick Fix

Frumos și urât. Cele două sunt pretutindeni, iar eu mă străduiesc să văd, în Bucureștiul ăsta, frumosul. E greu, e unul dintre motivele pentru care nu mai vedeți Outfit Of the Day prea des. M-am săturat să fac fotografii în același loc, peste tot pereții sunt murdari; mereu spun că, dacă tot fac graffiti, ar putea măcar să facă unele frumoase. Merg, adeseori, pe jos până la Universitate și am căutat multă vreme pereți curați, fără prostii pe ei. Nu am întâlnit. Cu toate astea, frumosul există. Eu încerc să-l descopăr mereu. Într-un cuvânt nou, într-o carte nouă, într-o piesă nouă, vestimentară sau muzicală, într-o operă de artă.

Beauty: yellow nailpolish

Nu știu ce m-a apucat, dar îmi doresc o ojă galbenă de la începutul verii. Am zeci de oje, dar eu vreau galbenă. Și am ochit câteva frumoase, doar că nu m-am hotărât.

yellow-nailpolish

Art: El Greco, oriunde

Am văzut prima dată o pictură de-ale lui El Greco la Muzeul Prado, din Madrid. Aveam 24 ani, abia absolvisem facultatea, eram în Spania pentru două săptămâni, Am stat în Coslada, lângă Madrid, însă am vizitat fiecare colțișor din capitala Spaniei. Visam de ani de zile să văd Prado, visam de ani de zile la El Greco. L-am văzut, îmi amintesc și acum că aveam lacrimi în ochi. Sunt o profană în ale artei, dar locul e impresionant.

el-greco-laocoon

Fashion: Moogu

Moogu e un brand autohton de bijuterii. Eu m-am îndrăgostit de creațiile Moogu de prima dată de când am văzut obiectele. Iar brățara și inelul din colecția Re:red sunt cele pe care mi le doresc cel mai mult. <3

moogu

 

Mood: The Beatles

Pour les connaisseurs. Wink. Eu spun atât: divin.

The Quick Fix: 31 Clothing Tips Every Girl Should Know

De aici.

clothes

Cam atât de azi. Recunosc, sunt un pic sfârșită.

Să aveți o zi minunată, kisses!

Sursa foto cover & 1 © Shutterstock

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.