VIDEO: Cum am scăpat de acnee (stafilococ auriu) cu autovaccinul de la Cantacuzino

VIDEO: Cum am scăpat de acnee (stafilococ auriu) cu autovaccinul de la Cantacuzino

Iupi ai ei iupi ai oh, am video nou. Deși complicat momentan, că deh, mi-aș dori ca ziua să aibă o mie de ore, poate așa aș reuși să le fac pe toate, m-am organizat și am filmat clip nou. Este despre un subiect despre care m-ați tot întrebat foarte multe și mulți dintre voi, așa că am ales să vă povestesc mai pe îndelete despre cum am scăpat de acnee, chiar dacă a trecut ceva timp de atunci.

Încă trebuie să mă mai prind de niște treburi, niște faze cu camera nouă, cu luminile și cu alte detalii tehnice, însă mi-era dor de voi și am zis că omul cât muncește învață :)

În plus, nici lumina naturală nu mă ajută mai deloc, zilele cu soare sunt duse și nu prea mai am vreo speranță prea curând în sensul ăsta. Îmi mai trebuie, de asemenea, niscaiva răbdare, cum ar veni să-mi mai dau niște timp și să nu mă mai frustrez de fiecare dată când nu-mi iese ceva sau când nu-mi iese cum mi-aș dori.

Cred că toată lumea începe de undeva de jos și, chiar dacă unii sunt mai talentați, alții mai puțin, eu continui să cred că, dacă îți dorești suficient să ajungi departe și dacă pui destul suflet în ceea ce faci, mai devreme sau mai târziu o să se întămple.

Să știți că pregătesc și un vlog, sper să fie gata până vineri. Și, chiar dacă sunt foarte stâgace, îmi place foarte mult toată treaba asta cu editatul și cu filmatul și încerc să învăț făcând. Până la vlog însă, iată clipul cel nou:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.