VIDEO: Unboxing Beauty Bloggers Holiday Meeting

VIDEO: Unboxing Beauty Bloggers Holiday Meeting

Eu vreau să fie în fiecare lună decembrie :) Nu, nu glumesc. Ce ziceți? Că de ce vreau asta, că e frig afară, că mai bine să fie august, că o fi luna cadourilor, dar nu vreau și eu o lună de vară? Ei bine, dincolo de faptul că e o lună a cadourilor, e o lună a întâlnirii anuale a bloggerițelor de beauty, Beauty Bloggers Holiday Meeting pe numele ei oficial, iar treaba asta zău că mă încarcă cu energie pozitivă cât pentru un an.

Iar de la an la an e tot mai frumos și mai bine organizat. Cristina, Larisa, Adina fac o treabă excepțională și, pe lângă toată energia fantastică, de fiecare dată plec de acolo încărcată cu daruri de la cei care susțin comunitatea asta.

Am făcut un prim video cu toate darurile primite la Beauty Bloggers Holiday Meeting, îl puteți vedea mai jos și vă aștept un un Subscribe. Need all the lovin’ in the world :)

Părți din Beauty Bloggers Holiday Meeting o să vedeți în al doilea vlog, pe care îl pregătesc, dar care va mai dura puțin, pentru că mai sunt câteva evenimente săptămâna aceasta, și aș vrea să le includ și pe ele.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.