Sabon Holiday Splendors - colecția de sărbători de pus pe lista lui Moș Crăciun

Sabon Holiday Splendors – colecția de sărbători de pus pe lista lui Moș Crăciun

‘Tis the season to be jolly,  fa la la la la, la la la la! Cu atât mai jolly, cu cât apar colecții de Crăciun, tot felul de cosmeticale și produse de îngrijire, care mai de care mai frumoas ambalate și care îmbie să dezbraci de tot portofelul. Sabon Holiday Splendors, noua colecție de iarnă, e fix așa: menită să te facă să o cumperi pe toată.

La evenimentul de lansare a colecției am putut să le văd pe toate și să le încerc și vă mărturisesc că, deși îmi plac toate, cele în care s-a strecurat și ceva aromă de vanilie sunt preferatele mele și le-aș vrea pe toate :)

Colecția Holiday Splendors cuprinde geluri de duș, săpunuri, lapte de corp, cremă de mâini, pudră minerală, spumă de baie, lumânări parfumate și multe alte surprize, individuale sau în seturi de cadou.

Sabon Holiday Splendors

Inspirate de o călătorie în natură, produsele din colecția Holiday Splendors amintesc de abundența, ingredientele și texturile pe care natura ni le oferă. Parfumul discret, dar plăcut al acestora reunește note florale și mirodenii ce realizează, împreună, o aromă senzuală, unică. Aceasta se deschide cu note înviorătoare de portocală, combinată cu scorțișoară și nucșoară, dar și cu note de trandafir și violete care se amestecă armonios cu ambra, și se încheie în note plăcute de patchouli, vanilie și boabe de tonka.

Aroma unică de woody patchouli surprinde și încântă simțurile, în timp ce designul elegant al cutiilor de cadou în care sunt așezate seturile de produse, cu broderii de catifea și decorațiuni aurii ce amintesc de cutiile regale de bijuterii, vin în completarea întregii experiențe.

Produsele din gama Holiday Splendors se găsesc în toate magazinele Sabon din țară, dar și online pe www.sabon.ro, fiind disponibile în ediție limitată pentru sărbătorile din acest an.

Priodusele Sabon din colecția Holiday Splendors mi se par o idee grozavă de cadou; indiferent de preferințe, sigur o să găsiți ceva potrivit pentru cei dragi din viața voastră.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.