Plaja Sensiblu sau cum să te bucuri de soare și să rămâi sănătos

Plaja Sensiblu sau cum să te bucuri de soare și să rămâi sănătos

Despre plaja Sensiblu v-am povestit și anul trecut (clic AICI), când am petrecut una dintre cele mai frumoase zile la mare ever. Ei bine, anul acesta a fost și mai frumos. M-am reîntâlnit cu oameni dragi mie, m-am bucurat de soare și am făcut multe băi în mare.

Dacă anul trecut plaja arăta senzațional, anul acesta arată și mai bine. Situată în Mamaia, în apropierea Cazinoului și a farmaciei Sensiblu, plaja Sensiblu are o capacitate de 400 de locuri/șezlonguri.

Înarmată cu papuci de plajă, prosop și ochelari de soare, dar și cu cremă de protecție solară, alături de o carte bună despre care vă voi povesti mai multe în curând, am ajuns pe Plaja Sensiblu, unde soarele a știut că venim și s-a așezat perfect pe cer, cât să ne ofere una dintre cele mai frumoase zile de plajă.

plaja Sensiblu

Umbrelele de soare albe, podelele acelea de pe plajă, tot de culoare albă, zona de mese, cu scaunele acelea tip leagăn, tot albe, baldachinele și șezlongurile, personalul extrem de amabil – toate creează o atmosferă de plajă din afară. Dincolo de orice PR, plaja Sensiblu e un loc unde chiar te simți ca-n Occident.

Un alt lucru care mă bucură e că văd că tot mai multe persoane sunt interesate de problema protecției solare și caută să obțină sfaturi și infromații. Din păcate, nu le și găsesc întotdeauna. Pe plaja Sensiblu există mereu un specialist, care poate ajuta cu sfaturi în legătură cu protecția solară adecvată sau care poate răspunde la orice altă întrebare legată de afecțiunile de sezon.

plaja SensibluIar dacă te plictisești să toooot stai la plajă și să te răcorești în mare, fii fără griji: poți participa la cursuri de yoga și zumba sau să joci volei; cei miciau la dispoziție o zonă special amenajată cu jucării pentru nisip și tobogan gonflabil.

plaja Sensiblu

Atmosfera e una foarte plăcută, porțiunea aceasta de plajă are nisipul fin și apa de o adâncime perfectă atât pentru cei care nu știu să înoate, cât și pentru cei mai experimentați, cred. Mie una, care înot doar de-a lungul țărmului și la o adâncime de maximum un metru, mi-a plăcut teribil.

Am prins o vreme foarte bună, o apă caldă și curată. Am avut o companie foarte plăcută, și nu mi-am dat seama când a trecut timpul.

Așadar, dacă sunteți la mare sau plănuiți să ajungeți pe litoralul românesc vara asta, dați o raită și pe la plaja Sensiblu. Vă asigur să veți pleca încărcați pozitiv de acolo.

O vară frumoasă vă doresc, cu soare și cu vacanțe cât mai reușite!

1 comentariu

  1. Este foarte frumos acolo, am fost si eu, merita.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.