Noutăți pentru el: NIVEA MEN DEEP

Noutăți pentru el: NIVEA MEN DEEP

Când a sunat la ușă curierul cu un pachet de la NIVEA, mărturisesc că nu mă așteptam să primesc noua gamă NIVEA MEN DEEP.

Aceasta conține produse special concepute pentru pielea bărbaților datorită formulei care asociază carbonul cu ingredientele antibacteriene, asigurând o curățare profundă și prospețime de durată. 

Șampon, gel de duș, antiperspirant, gel de curățare pentru față și barbă, spumă și gel de ras, after-shave, întreaga colecție beneficiază de un parfum aparte, cu note intens lemnoase și un design minimalist, în tonalități de negru.

Alături de NIVEA MEN DEEP, Radu Restivan – antrenor de cycling, aerobic și atletism – va inspira prin exemplul personal pe toți cei care vor dori sa facă în sfârșit acel extra pas către depășirea limitelor, ale minții și ale corpului.

Radu a lucrat ca jurnalist sportiv, în agenții de comunicare și PR, iar la 27 ani a decis să își schimbe complet viața prin sport. El demonstrează că fiecare zi este o nouă oportunitate de autodepășire: dacă la început nu putea alerga nici măcar un kilometru, acum a terminat peste 20 de maratoane și ultramaratoane.

Este ambasador „World Marathon Majors” (circuitul celor mai mari maratoane din lume), dar și al unor competiții din România și gazda „Discover the World through its Marathons” (primul documentar video de alergare).

În plus, este cel care a creat o adevărată comunitate de alergare urbană – 321sport – prin care inspiră și ajută oameni de toate vârstele să își schimbe viața prin intermediul sportului, participând la antrenamentele sale. Programul #dela1la21 este astăzi cel mai mare program dedicat pasionaților de alergare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.