Protecția solară: Review Sensitelial

Protecția solară: Review Sensitelial

O fi vara un anotimp minunat, dar poate fi unul extrem de periculos. Nu că iarna ar fi mai altfel, cel puțin în ceea ce privește protecția solară. Radiațiile UV sunt extrem de nocive, cauzând îmbătrânire prematură, pete pigmentare, fotodermatoze şi, în timp, chiar şi tumori cutanate.

Este extrem de importantă aplicarea unui produs de protecție solară nu numai la plajă, ci și zilnic, în plimbările de zi cu zi.

Acum vreo două săptămâni, am primit câteva creme ACM Sensitelial, alături de întrebarea: “Cum se poate bucura de soare chiar și cea mai sensibilă piele?” și de răspunsul: “Cu formule dermatocosmetice riguroase, dezvoltate în strânsă colaborare cu medicii dermatologi.

În scurt timp, Sensitelial Sunscreen Gel cu textură ultra light, pentru tenul gras, a devenit crema mea preferată de protecție solară. Pentru tenul gras și cu tendință acneică, Sensitelial Gel SPF 50 oferă o protecție foarte ridicată împotriva razelor UV, iar textura fluidă și lejeră se aplică ușor, oferind o senzație de confort pe piele.

E drept că nu prea m-am machiat eu în ultima vreme, însă atât fondul de ten, cât și BB Cram-ul folosite împreună cu Sensitelial Gel SPF 50 au arătat decent pe ten. 

acm sensitelial ten gras

Gama Sensitelial

Sensitelial este o gamă de produse de protecție solară ridicată, cu ecrane minerale, filtre organice și  extract de pudră de perle. Pudra de perle care intră în componența produselor este 100% naturală, hidratează pielea și previne îmbătrânirea. Produsele Sensitelial nu conțin parfum, parabeni, sunt fotostabile și rezistente la apă. Gama cuprinde produse potrivite pentru fiecare tip de piele și pentru întreaga familie:

Alături de preferata mea, despre care v-am povestit un pic mai sus, gama mai conține Sensitelial Cremă SPF 50+ pentru piele fragilă și sensibilă la soare, predispusă la intoleranță solară (urticarie solară, fotodermatoze).

Sensitelial-creme-solaire

Indicele factorului de protecție este amplificat și extrem de eficient, datorită combinației de filtre organice și ecrane minerale, împreună cu extractul de perle. Textura fluidă și lejeră oferă un mare confort la aplicare, fără a avea efect gras sau lipicios, și este potrivită pentru tenul deshidratat sau uscat.

Sensitelial Cremă colorată SPF 50+ (nuanță aurie) în caz de expunere la soare foarte puternic pentru piele fragilă și sensibilă la soare, piele deschisă la culoare sau cu intoleranță la soare (urticarie solară) și fotodermatoză.

Cu o textură fluidă și lejeră, crema se aplică ușor, oferind în același timp o protecție ridicată UVA/UVB și un efect de colorare pentru un aspect uniform, natural, auriu.

Sensitelial Spray de protecție solară SPF 30 este un produs destinat întregii familii, potrivit atât pentru  pielea sensibilă şi fragilă a copiilor, cât şi pentru adulţi, chiar și în cazul pielii intolerante.

Conține o combinație de 3 filtre organice + 1 ecran mineral,  care acționează în sinergie perfectă pentru a asigura protecția optimă împotriva spectrului UVA/UVB. Textura sa nu lasă urme albe, se aplică extrem de ușor și intră rapid în piele.

Pentru o protecție optimă, produsele Sensitelial se aplică cu 30 de minute înainte de expunerea la soare. Se repetă aplicarea dupa înot, ștergere sau transpirație abundentă. Nu se expun bebelușii și copiii la acțiunea directă a razelor solare. Expunerea excesivă la soare este periculoasă pentru sănătate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.