OOTD: Once Upon a Time in November

A trecut multă vreme de când nu am mai făcut un OOTD sau un Outfit of the Day, chiar dacă într-o perioadă era genul meu preferat de material aici, pe blog. Ba am fost plecată din țară o perioadă mai îndelungată și nu a a vut cine să-mi facă fotografiile (și nici nu mi-a prea stat gândul la outfituri, e drept), ba când m-am întors n-am mai stat de ținute elaborate că eram pe ultima sută cu facultatea, apoi a urmat licența.

Însă de prin primăvara care urmează întenționez să revin într-un ritm constant cu astfel de postări. Până atunci însă, fotografiile acestea sunt făcute în noiembrie, cred că mai pe la final de lună, și îmi sunt foarte dragi.

Așa cum îmi sunt și piesele vestimentare pe care le port, mai puțin cămașa, pe care nici nu mai știu de unde am luat-o. Port o jachetă Burberry London, pantaloni C&A, pantofi bbup, camașă no name și ochelari H&M.

Cartea din mână, Zen-ul lui Cărtărescu, nu-i accesoriu și nici nu am ieșit să mă pozez cultă-n cap, ci tocmai o luasem de la Biblioteca Metropolitană (știți, locul acela pe care vi l-am recomandat de multe ori) și mergeam spre parc.

Și da, părul meu încă avea vârfurile portocalii, căci abia în decembrie le-am aranjat și le-am făcut să arate cum trebuie cu ajutorul celor de la Artist Salon & Academy.

Fiți buni!

street outfitoutfit chicoutfit toamnahow to dress casualcasual lookburberry jacketombre hairgirl reading

1 comentariu

  1. Esti de vis, iar sarcina te face sa stralucesti!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.