Review Repechage Eye Rescue Pads

Repechage Eye Rescue Pads sunt, aşa cum le spune şi numele, nişte dischete. Aparent, nimic neobișnuit. Ce poate fi special la niște dischete? Păi, din nou vine să ne lămurească însuși numele: Eye Rescue.

Acestea sunt îmbibate cu o soluție specială, ce conține castravete, iarbă de mare și extracte naturale din ceai. Se aplică pe ochi, se trage aer în piept și se relaxează, se lasă 10 minute, timp în care putem profita și de care ne putem bucura.

Repechage Eye Rescue Pads

După cele zece minute habar nu am ce spun ei că ar trebui să se întâmple, dar eu vă spun că zona ochilor e mult mai hidratată, arată mult mai îngrijit, ca după un somn lung și sănătos.

Repechage Eye Rescue Pads

Repechage Eye Rescue Pads costă 38 dolari, însă vă ajung vreme îndelungată, pentru că nu doar că sunt 60 bucăți, dar le puteți aplica doar când e urgentă rău situația (deși ideal ar fi să  le integrăm măcar rutina săptămânală, odată cu o mască bună de față).

Despre produsele repechage v-am mai povestit de multe ori. Ca de exemplu aici, aici, aici și aici. Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial.

Le-ați încercat vreodată sau ați folosit produse similare? Dacă da, cum vi s-au părut?

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.