New game changers: care sunt cele două produse hot, pe care trebuie să le încerci

New game changers: care sunt cele două produse hot, pe care trebuie să le încerci

Exfolierea tenului reprezintă, pentru mine, una dintre etapele peste care nu sar și, sincer, atât în perioada cu stafilococ, dar și când tenul meu s-a vindecat, aceasta m-a ajutat mult. Și da, vorbesc despre exfolierea mecanică, aceea cu scrub, care să mă ajute să îndepărtez impuritățile și celulele moarte, dar care să-mi ofere, în același timp, și o o curățire blândă a tenului.

Am folosit, de-a lungul vremii, numeroase produse pentru exfoliere, puteți găsi review-uri pe blog. Dar n-am fost niciodată la fel de curioasă să încerc unul așa cum sunt acum cu noile scruburile de laL’Oreal Paris.

Motivele sunt multe, dar printre principalele aș spune că, pe partea de skincare, e un brand cu care mă înțeleg foarte bine (dacă ați ratat review-ul pentru unul dintre produsele mele preferate, îl puteți citi aici).

Noile Smooth Scrubs de la L’Oreal Paris

Noile scruburi se cheamă Smooth Sugars și conțin trei tipuri de zahăr, pentru o exfoliere fină.

În gama Smooth Sugars veți găsi un scrub cu semințe de kiwi, pentru tenul cu imperfecțiuni, unul cu ulei din sâmburi de struguri, pentru tenul tern, și unul cu unt de cacao, destinat îngrijirii tenului uscat.

Ca un pont, le puteți folosi nu doar pentru exfolierea tenului, ci și pentru a buzelor.

Eu am încercat Glow Scrub și mi-a plăcut mult. Exfoliază și efectiv, după ce mi-am clătit și mi-am șters fața cu un prosop, tenul meu arăta foarte revigorat.

Un primer pentru fiecare problemă

Alături de Smooth Sugars, L’Oreal Paris a lansat și trei primere: unul care neutralizează roșeața, unul care iluminează și unul care netezește și iluminează porii. Primele două se aplică fie pe întreaga față, fie punctual, pe anumite zone. Cel de-al treilea se aplică în zonele în care ai nevoie să estompezi porii (o parte din obraji, nas și bărbie, în cazul meu, de exemplu).

loreal primer

Eu le voi testa pe toate în perioada imediat următoare. În rutina mea de îngrijire au intrat mai multe produse noi, unele primite spre testare, altele achiziționate.

Despre câteva dintre ele am mai scris, însă eram curioasă dacă v-ar interesa un round-up cu acestea, eventual unul video :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.