De ce să-ți trimiți iubitul la farmacie :)

De ce să-ți trimiți iubitul la farmacie :)

V-am mai povestit despre brandul de îngrijire -417 (sau minus 417, dacă preferați așa), iar dacă nu ați apucat să citiți (aici), vă spun foarte pe scurt că, după ce am folosit una dintre cremele lor, am fost imediat cucerită. Nu ascund că tot de atunci mi-am dorit să încerc și alte produse. Așadar, în perioada imediat următoare, intră în rutina mea crema hidratantă de mâini -417 și gelul spumant cu granule din lufa naturală – 417

Iar dacă ești bărbat și ai aterizat aici, să știi că aceste produse pot fi darurile potrivite de Valentine’s Day prin care îi poți arăta jumătății tale că o iubești și o prețuiești. Dar să le luăm pe rând.

Crema hidratantă pentru mâini -417

Dincolo de faptul că, de când am scris despre colecția mea de creme de mâini, s-au mai adăugat câteva, așa că acum cred că jonglez cu vreo 30, abia aștept să o încerc pe aceasta. Este o loțiune bogată și puternic hidratantă ce catifelează, hrănește pielea în profunzime și redă fermitatea. În plus, conține ingrediente ce protejează mâinile în perioada rece, oferindu-le un aspect sănătos și catifelat la atingere.

minus 417

Gel spumant cu granule din lufa naturală – 417

Tenul meu a trecut, în ultimele nouă luni, prin cea mai frumoasă perioadă. În ultimele săptămâni însă parcă situația nu mai e chiar atât de roz. E foarte adevărat că e și o perioadă mai solicitantă, în care dorm foarte puțin. Cert e că simt nevoia de produse noi, care să mă ajute să îmi îngrijesc suplimentar tenul.

gel exfoliant minus 417

Gelul spumant cu granul din lufa naturală -417 este un produs ce curăță tenul în profunzime, îndepărtează impuritățile și celulele moarte de la suprafața pielii și grăbește microcirculația. Conține vitaminele A, B, E și F, apă din Marea Moartă, granule de lufa, Aloe vera și uleiuri esențiale din migdale dulci, struguri și avocado.

Ce e și de unde vine -417

Mai zic doar atât: -417 este o linie unică și exclusivă de produse pentru îngrijirea pielii ce combină vitaminele energizante (A, B, E, D si F), extractele naturale din plante și un complex bogat de minerale din Marea Moartă. Numele brandului simbolizează locația exactă (417m sub nivelul mării) de unde sunt extrase cele mai prețioase ingrediente pentru produsele-417. Produsele -417 sunt disponibile în România, exclusiv în farmaciile Sensiblu.

Voi ați încercat ceva de la acest brand? Ați fi curioase să o faceți?

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.