Păr subțire și slăbit? VICHY a lansat gama Dercos Densi-Solutions

Păr subțire și slăbit? VICHY a lansat gama Dercos Densi-Solutions

Zilele trecute am fost la un eveniment frumos organizat de Vichy, într-un loc super fain, restaurantul Linea Closer to the Moon, situat chiar pe Lipscani. A fost o zi splendidă, aș spune chiar că a fost o zi de primăvară, iar decorurile și atelierul la care am participat în cadrul evenimentului au fost cu totul speciale. Toate acestea au fost puse la cale pentru a marca faptul că VICHY a lansat gama Dercos Densi-Solutions, creată special pentru redobândirea densității părului.

Această gamă este cea mai recentă inovație Dercos pentru părul subțire și slăbit. Din câte înțeleg (și abia aștept să testez), prin utilizarea gamei complete timp de 6 săptămâni, părul este mai dens pentru 96% dintre consumatori.

Și cred că noutatea Vichy e una mult așteptată, mai ales că pierderea densităţii părului reprezintă la nivel global al treilea subiect de nemulţumire cu privire la calitatea și aspectul părului. Iar consecinţele pot crea de multe ori un disconfort emoţional și pot cauza o pierdere bruscă a feminităţii sau a încrederii în sine.

Semne și cauze ale pierderii densității părului

Odată cu trecerea timpului, s-au observat trei semne care indică o pierdere a densităţii părului: 1. firul de păr își pierde fermitatea, devine fragil, și se rupe ușor, 2. firul de păr devine din ce în ce mai subţire și își pierde elasticitatea, 3. scalpul devine vizibil, apar zone în care părul este mai puţin dens.

Cercetătorii Vichy au identificat două cauze majore care influenţează pierderea densităţii părului: factori externi (radiațiile UV, folosirea uscătorului și a plăcii de păr, poluarea și colorarea părului) și cauzele fiziologice (îmbătrânirea firului de păr).

Vichy Densi-Solutions

Vichy Dercos Densi-Solutions – șampon, balsam și tratament. Trei produse cu efect de densificare pentru părul subțire și slăbit

Șamponul conține Ramnoză – care stimulează creșterea firelor de păr și conferă elasticitate, vitamina E – care previne procesul de oxidare a firului de păr, îl protejează și limitează pierderea intensității culorii, și Filloxane – care ajută la restructurarea profundă din interior.

Balsamul conține, alături de Ramnoză și de vitamina E, ceramide, cu rol de întărire a firului de păr. Se aplică doar pe scalp, fără clătire și este demonstrat clinic că densitatea părului este îmbunătățită în doar șase săptămâni.

În alcătuirea tratamentului, al treilea produs din noua gamă Dercos, ce are rolul de a multiplica numărul firelor de păr, intră Resveratrol – antioxidant cu acțiune puternică, Stemoxidină – moleculă ce stimulează creșterea de noi fire de păr și Ramnoză. Datorită asocierii unice dintre Resveratrol și Stemoxidină, tratamentul permite multiplicarea numărului de fire de păr și redă densitatea părului în doar 6 săptămâni.

Prețurile recomandate sunt: șampon Densi-Solutions – 61 lei, balsam Densi-Solutions – 72 lei, tratament Densi-Solutions: 174 lei.

Despre o frumoasă amintire Vichy

Aș vrea să vă povestesc două vorbe și despre atelierul la care am participat în cadrul evenimentului Vichy. Asta pentru că mi-a plăcut foarte mult: am avut ocazia să creez propriul terariu, cu câteva plăntuțe suculente.

Vichy Densi-Solutions Vichy Densi-Solutions

Rezultatul l-ați putut vedea pe Instagram (dacă nu mă urmăriți încă și v-ar plăcea să o faceți, îmi puteți da Follow aici) și tronează acum ca piesă de super-decor în sufragerie. Mi-e foarte drag de el, e o amintire foarte frumoasă cu care rămân, iar și pentru o împrăștiată ca mine, faptul că trebuie udat foarte rar e un plus.

Cum spuneam, eu voi testa noile produse Vichy Dercos Densi-Solutions în perioada următoare, și o să pun pauză, pentru moment, în utilizarea Nioxin. Voi reveni cu păreri după cele șase săptămâni, însă pornesc de la un păr destul de des și dens, fără probleme severe ale firului de păr.

Dacă aveți întrebări, le aștept cu drag.

1 comentariu

  1. Cred ca informatia referitoare la balsam, cum ca “Se aplică doar pe scalp, fără clătire”, trebuie corectata. Nu am cumparat produsul inca, dar pe mai multe website-uri de specialitate unde se redau integral instructiunile de aplicare a acestui balsam am gasit mentiunea urmatoare:”Aplicati atat pe scalp cat si pe lungimi pe parul umed si masati usor pentru a permite produsului sa actioneze in profunzime la radacina. Lasati sa actioneze timp de 1 minut apoi clatiti.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.