Review L'Oreal Nutri Gold Extraordinary Oil Cream

Review L’Oreal Nutri Gold Extraordinary Oil Cream

Deși e de mai multă vreme pe rafturi, mărturisesc că eu am descoperit L’Oreal Nutri Gold Extraordinary Oil Cream ceva mai târziu. Și am rămas extrem de plăcut surprinsă de ce poate face.

Pe scurt, e o cremă care promite că hrănește și conferă luminozitate tenului și că luptă eficient și combate semnele de oboseală. Ce pot să spun, după vreo trei luni bune de folosire, e că am observat o diferență semnificativă în bine, în special în ceea ce privește combaterea semnelor de oboseală.

Cum a fost o perioadă destul de solicitantă pentru mine (și diferită de orice perioadă din viața mea de până acum), am avut toate premisele să pun la treabă crema asta de la L’Oreal Paris. Și nu doar că nu a rămas la raftul de produse mediocre, dar vă spun sincer că se poate lua la trântă cu creme muuuult mai scumpe, mai de fiță.

Eu am aplicat L’Oreal Nutri Gold Extraordinary Oil Cream așa cum scria în instrucțiuni și mi se pare important să punctez aspectul acesta, pentru că altfel vă puteți trezi, după aplicarea de dimineață, cu tenul destul de gras.

Așadar, trebuie să aplicați seara o cantitate mai generoasă, iar dimineața, o cantitate mult mai mică, pe care pielea o va absorbi rapid și care nu lasă o peliculă. Imediat după ce ați aplicat crema, puteți continua cu machiajul. Eu nu am observat să îmi altereze în vreun fel rezistența machiajului, indiferent dacă am aplicat fond de ten, BB cream sau știu eu ce altceva. 

Are o formulă îmbogățită cu uleiuri esențiale de lavandă și rozmarin, cu proprități antioxidante, alături de iasomie alba, care ajută tenul să se calmeze după agresiunile din timpul zilei și de micro-perle de uleiuri. 

Este în mod categoric o cremă pe care o voi recumpăra. Puteți achiziționa L’Oreal Nutri Gold Extraordinary Oil Cream și aici.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.