Parfum de femeie: Lancôme Tresor La Nuit, un parfum pe care îl porți în suflet, pentru totdeauna

Un parfum e un parfum, ar zice unii. Alții ar putea să-ți vorbească zile în şir despre note florale ori lemnoase, de vârf sau de bază, despre parfumieri și despre istoriile lor romanțate, despre trenduri și despre câte și mai câte. Fără îndoială, sunt povești frumoase, sunt parte din lumea mirosurilor perfecte, a miliardelor de arome și a oamenilor care se dedică pasiunii olfactive.

Dar există momente când oamenii din jurul tău, locul, atmosfera, starea interioară fac un parfum să pătrundă nu doar în piele, să răsfețe nu doar simțul olfativ, ci îl duc în profunzime, până la suflet.

Sunt parfumuri pentru tot restul vieții. Iar pentru mine, Lancôme Tresor La Nuit e un moment al vieții mele pe care îl voi pune în cutița cu cele mai frumoase amintiri.

Parfumul Lancôme Tresor La Nuit

Lancôme si rețeaua parfumeriilor Douglas lansează în avanpremieră, în luna martie, Lancôme La Nuit Trésor, parfumul unei nopți pline de îndrăzneală, în care iubiții se contopesc într-o iubire absolută.

la-nuit-tresor-edp

La Nuit Trésor e primul parfum afrodisiac gourmand creat de două staruri ale parfumeriei, un bărbat și o femeie: Christophe Raynaud, maestrul parfumurilor care adoră să îmbine complexitatea notelor florale cu elemente moderne, și Amandine Marie, un designer de parfumuri care și-a câștigat reputația prin reinventarea celui mai cunoscut tip de floare – trandafirul.

La Nuit Trésor spune povestea unei întâlniri neașteptate, aceea dintre trandafir și orhideea de vanilie Tahitensis. Simbol al Lancôme și al fiecărui parfum Trésor de mai bine de 25 de ani, trandafirul negru reprezintă esența feminității și a iubirii absolute. Esența de Trandafir de Damasc este îmbogățită de chintesența trandafirului propriu-zis – oxidul de trandafir – oferind o dimensiune vibrantă parfumului, împrospătată apoi de un acord delicios de luminos și suculent de lychee.

Creat în cel mai pur spirit al bijuteriilor contemporane, ambalajul este special conceput de Lancôme. Tăiat cu finețe, cu laturile simetrice, sticluța La Nuit Trésor e inspirată din forma ambalajului original Tresor, inițial creat în 1952, ca o nestemată brută prelucrată în 75 de fațete.

Nu aveți cum să treceți pe lângă o parfumerie Douglas și să nu vă lăsați ispitite de noul parfum Lancôme. Odată ce l-ați lăsat să vă învăluie cu aroma, nu o să vă mai dezlipiți de el.

Chiar sunt curioasă: l-ați descoperit în parfumeriile Douglas, l-ați încercat și, dacă da, cum vi s-a părut?

7 comentarii

  1. Trebuie neaparat sa il incerc, cred ca miroase diviiiin.

    Te pup.

    http://www.miu-miu.ro

  2. pfffff ce pofta de el mi-ai facut!!! de parfum, zic! :)))

  3. Iubesc parfumul asta, iar tu l-ai descris atat de frumos. L-am mirosit recent, si tare mi-l doresc

  4. Gata, trebuie sa imi fac drum la Douglas. Pupici si weekend frumos!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.