Produsele Murad, acum și în farmacii

Murad Age Reform Time Release Retinol Concentrate For Deep Wrinkles este un tratament local antiaging, cu retinol cu eliberare treptată. Time Release Retinol Concentrate for Deep Wrinkles este dovedit clinic că reduce aspectul ridurilor profunde.

După șase săptămâni de utilizare, 54% dintre femei au observat o îmbunătățire a aspectului liniilor fine și a ridurilor, 93% au observat un aspect mai tineresc al pielii, iar toate, repet, toate au observat o piele mai netedă.

SONY DSC

Murad Age Reform Time Release Retinol

Practic, produsul își concentrează acțiunea în zonele cu riduri adânci, iar retinolul cu eliberare treptată reduce aspectul ridurilor profunde și susține capacitatea naturală de regenerare a celulelor și elasticitatea acesteia.

Formula de înaltă precizie hidratează și netezește, acidul hialuronic și adaosul de ceramide-3 oferă și mențin hidratarea esențială. Time Release Retinol Concentrate este un produs tratament pas 2 și este recomandat să fie utilizat împreună cu ritualul complet antiaging Murad. Nu conține parabeni, sulfați și ftalați.

Iar de acum, produsele Murad sunt disponibile și în farmaciile Help Net selecționate.

Kisses, dragilor!

Sursa foto cover © Shutterstock

3 comentarii

  1. Chiar vazusem ceva, foarte bine ca vand si la helpNet

  2. Am avut o crema de la ei, cred ca a fost cea mai buna crema folosita de mine ever. O sa ii caut prin Helpnet.

  3. Am tot avut de la ei si imi plac mult produsele.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.