La 80 ani de Monopoly, o petrecere pe cinste

Săptămâna trecută, am așteptat mai ceva ca un copil petrecerea de 80 ani a lui Mister Monopoly, pe care Hasbro România a organizat-o pentru faimosul personaj al jocului Monopoly.

Și chiar dacă am văzut o mulțime de vedete – Mihai Găinușă și colegii săi de la matinal, Ellie White și Doru Tinca, băieții de la Deep Central, Iulia Verdeș sau George Piștereanu, zău că n-am văzut pe nimeni scorțos ori îmbufnat. Nici nu aveai cum. Atmosfera a fost de zile mari, iar jocurile pe care lumea le-a jucat, ca să-și încerce norocul, au fost care mai de care mai simpatice.

Am învârtit Roata norocului, am tras și am câștigat la Loz în plic, mi-am tatuat o pisică pe braț (temporar, nu că nu mi-ar plăcea și un tatuaj definitiv :)), am jucat zaruri și multe, multe altele.

Petrecerea aniversară a jocului a avut loc chiar de Ziua Mondială Monopoly, iar cei care au răspuns provocărilor creative și haioase aduse de Mr. Monopoly au putut câștiga tot felul de premii simpatice. E drept, mi-ar fi plăcut bicicleta Pegas pusă-n joc la tombolă, dar sunt super happy cu jocul meu de Monopoly, ediție aniversară, varianta autohtonă, cu Bd. Primăverii, Gara de Est, Balta Albă și câte și mai câte :)

Atmosfera de la petrecere a fost întreținută de Florin Grozea, gazda evenimentului, iar la numărul de stand-up comedy al lui Raul Gheba am râs cu lacrimi.

"Le mulțumim partenerilor Halewood, Pegas, Nivea, Heinrig și Editura Litera pentru contribuția adusă și îi invităm pe români să îl sărbătorească și ei pe domnul Monopoly, jucându-se Monopoly alături de familie sau prieteni " - Larisa Popescu, brand manager Hasbro
“Le mulțumim partenerilor Halewood, Pegas, Nivea, Heinrig și Editura Litera pentru contribuția adusă și îi invităm pe români să îl sărbătorească și ei pe domnul Monopoly, jucându-se Monopoly alături de familie sau prieteni ” – Larisa Popescu, brand manager Hasbro

Mr. Monopoly sărbătorește cei 80 de ani și alături de prietenii din mediul online, prin intermediul aplicației Provocarea Monopoly 80. Până pe 9 aprilie 2015, fanii jocului pot câștiga unul dintre cele zece jocuri Monopoly 80 dacă răspund unui set de întrebări în urma cărora vor afla care pion din istoria Monopoly le poartă noroc. Aplicația este disponibilă aici, la fel și regulamentul concursului.

Pe mine mă scuzați puțin, dar am un joc de Monopoly de continuat :P

Seară minunată, vă pup!

Nice people on © Shutterstock also play Monopoly. And take beautiful pictures to prove it:)

4 comentarii

  1. Ahhh…jocul copilariei mele. <3

  2. Vaaai, ce pofta de Monopoly mi-ai facut :))

  3. Cat mai jucam, cand eram mai mica. Cred ca il mai am si acum la ai mei acasa. Chiar, mi-e dor de o duminica de monopoly.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.