GIVEAWAY! Reînnoiește-ți garderoba! Dau DOUĂ vouchere de câte 350 lei în
magazinele La Femme. Vezi pe vlog toate detaliile!

Am testat Skin Clear de la Dr. Organic – noua gamă pentru ten cu probleme

Cu Dr. Organic Skin Clear am făcut cunoştinţă relativ recent, dar ştiţi voi cum se întâmplă uneori în viaţă, când cunoaştem oameni care ne devin rapid cei mai buni prieteni? Aşa mi s-a întâmplat mie cu produsele acestea.

Primisem spre testare, prin vară, uleiul de cocos Dr. Organic, căruia am tot zis că-i fac review, şi ştiind cât de mult îmi place acesta, am fost nerăbdătoare să încerc şi cele două noi produse, Dr. Organic Skin Clear Organic Purifying Toner şi Dr. Organic Skin Clear Deep Pore Charcoal Mask. 

Dr. Organic Skin Clear Organic Purifying Toner

Eu l-am integrat în rutina mea de îngrijire şi l-am folosit o dată pe zi, seara. Dimineaţa am rămas cu loţiunea tonică despre care vă povesteam recent într-un alt articol. Principalul motiv pentru care mi place tonicul de la Dr. Organic este că a luptat vitejeşte cu câteva coşuleţe care îmi apăruseră pe linia maxilarului.

Eu nu îl aplic pe toată faţa, ci doar în zonele cu mici imperfecţiuni, în completarea apei micelare. Nu lasă vreo peliculă, nu are vreun alt miros în afară de cel de tea tree.

dr organic toner review

Dr. Organic Skin Clear Deep Pore Charcoal Mask

Dacă tonerul îmi place, pot să spun că masca asta e mama măştilor, atât e de bună. Pe lângă cărbune, care îi dă acea nuanţă de gri închis cu care m-am înfăţişat ca o divă pe Instastories (vedeţi ce rataţi, dacă nu mă urmăriţi pe Instagram), conţine extract de scoarţă de salvie, de grapefruit şi de muşeţel, ulei de arbore de ceai.

dr organic masca

Se aplică, se lasă până se usucă – aproximativ 10-15 minute, apoi se spală cu apă călduţă. Serios vă zic: masca asta e tot ce vă puteţi îmagina şi ceva mai mult. Curăţă în profunzime, calmează eventualele iritaţii, netezeşte şi îndepărtează celulele moarte şi impurităţile. Eu o aplic de două ori pe săptămână şi folosesc o pensulă din fibre sintetice.

Câteva cuvinte despre gama Skin Clear

Aceasta a fost concepută pentru îngrijirea tenului gras, cu imperfecţiuni şi probleme. Gama are ca element de bază un amestec unic de ingrediente bioactive, organice și naturale şi controlează excesul de sebum și aspectul lucios al pielii, acţionează împotriva imperfecțiunilor, reduce dimensiunea porilor şi roșeața şi îmbunătățește luminozitatea.

Pe lângă loţiunea tonică purifiantă şi masca cu cărbune, gama Dr. Organic Skin Clear mai conţine: Gel tratament cu Tea Tree organic, Gel de curățare cu Tea Tree organic, Exfoliant cu Tea Tree şi Cremă hidratantă și pentru controlul aspectului uleios cu Tea Tree organic.

Eu aş vrea să încerc şi crema hidratantă şi, cum am un voucher de reducere, cred că am să profit de el. Vouă ce vă face cu ochiul cel mai mult?

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu