Am testat Skin Clear de la Dr. Organic – noua gamă pentru ten cu probleme

Cu Dr. Organic Skin Clear am făcut cunoştință relativ recent, dar ştiți voi cum se întâmplă uneori în viață, când cunoaştem oameni care ne devin rapid cei mai buni prieteni? Aşa mi s-a întâmplat mie cu produsele acestea.

Primisem spre testare, prin vară, uleiul de cocos Dr. Organic, căruia am tot zis că-i fac review, şi ştiind cât de mult îmi place acesta, am fost nerăbdătoare să încerc şi cele două noi produse, Dr. Organic Skin Clear Organic Purifying Toner şi Dr. Organic Skin Clear Deep Pore Charcoal Mask. 

Dr. Organic Skin Clear Organic Purifying Toner

Eu l-am integrat în rutina mea de îngrijire şi l-am folosit o dată pe zi, seara. Dimineața am rămas cu loțiunea tonică despre care vă povesteam recent într-un alt articol. Principalul motiv pentru care mi place tonicul de la Dr. Organic este că a luptat vitejeşte cu câteva coşulețe care îmi apăruseră pe linia maxilarului.

Eu nu îl aplic pe toată fața, ci doar în zonele cu mici imperfecțiuni, în completarea apei micelare. Nu lasă vreo peliculă, nu are vreun alt miros în afară de cel de tea tree.

dr organic toner review

Dr. Organic Skin Clear Deep Pore Charcoal Mask

Dacă tonerul îmi place, pot să spun că masca asta e mama măştilor, atât e de bună. Pe lângă cărbune, care îi dă acea nuanță de gri închis cu care m-am înfățişat ca o divă pe Instastories (vedeți ce ratați, dacă nu mă urmăriți pe Instagram), conține extract de scoarță de salvie, de grapefruit şi de muşețel, ulei de arbore de ceai.

dr organic masca

Se aplică, se lasă până se usucă – aproximativ 10-15 minute, apoi se spală cu apă călduță. Serios vă zic: masca asta e tot ce vă puteți îmagina şi ceva mai mult. Curăță în profunzime, calmează eventualele iritații, netezeşte şi îndepărtează celulele moarte şi impuritățile. Eu o aplic de două ori pe săptămână şi folosesc o pensulă din fibre sintetice.

Câteva cuvinte despre gama Skin Clear

Aceasta a fost concepută pentru îngrijirea tenului gras, cu imperfecțiuni şi probleme. Gama are ca element de bază un amestec unic de ingrediente bioactive, organice și naturale şi controlează excesul de sebum și aspectul lucios al pielii, acționează împotriva imperfecțiunilor, reduce dimensiunea porilor şi roșeața şi îmbunătățește luminozitatea.

Pe lângă loțiunea tonică purifiantă şi masca cu cărbune, gama Dr. Organic Skin Clear mai conține: Gel tratament cu Tea Tree organic, Gel de curățare cu Tea Tree organic, Exfoliant cu Tea Tree şi Cremă hidratantă și pentru controlul aspectului uleios cu Tea Tree organic.

Eu aş vrea să încerc şi crema hidratantă şi, cum am un voucher de reducere, cred că am să profit de el. Vouă ce vă face cu ochiul cel mai mult?

2 comentarii

  1. Îl folosesc de ceva timp și nu vad nicio deosebire la tenul meu ba mai mult am mai multe coșuri pe Barbie de care nu cred că o sa scap așa ușor

    • Ai folosit si masca? E foarte buna, eu m-am inteles super bine cu ele. Ai grija sa nu fie ceva hormonal. Citeste si seria de articole pe care le-am scris despre acneea mea, poate ca e ceva ce are nevoie de un tratament medicamentos. Tine-ma la curent cu evolutia, eu sper sa nu mai ai probleme.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.