Heidi: ciocolată + pantofi = LOVE & CONCURS

Am participat, săpămâna trecută, la un eveniment foarte frumos, organizat de Heidi, un moment senin, aşa, şi dulc, de care m-am bucurat… ca o femeie. Cum de ce? Păi, puneți voi pantofii şi ciocolata laolaltă şi lesne vă puteți imagina ce se întâmplă :)

Vă explic de îndată: cei de la Heidi, îi ştiți, cei cu ciocolata, au vrut să ducă la next level treaba cu bucuratul femeilor şi s-au gândit să alăture pantofii şi ciocolata. Tortura ar fi fost să ne facă să alegem: ori ciocolata, ori pantofii. Plăcerea maximă e când poți să le faci pe amândou şi mai ai şi un super motiv: că poți să participi la concurs.

Da, ați auzit bine: ciocolată + pantofi = LOVE & CONCURS, plus papile gustative în extaz :)

Pornind de la pasiunea comuna pentru ciocolata, artizanat si creativitate, Mihai Albu a creat pentru HEIDI, în exclusivitate, cinci modele de pantofi inspirați din universul ciocolatei. E o colecție dedicată acelora dintre noi care aleg un stil neplictisitor şi include piese pentru toate anotimpurile: balerini, botine, sandale, pantofi stiletto şi pantofi cu toc pătrat.

pantofi mihai albu heidi

Designerul s-a inspirat din gamele HEIDI Dark si HEIDI Grand’Or, apoi le-a transformat în texturi, culori și forme de pantofi. 

Dacă vrei ca o pereche din colecție să fie a ta, trebuie să înscrii codul unic din interiorul ambalajului prin SMS la numărul 1718 sau pe site-ul campaniei www.neplictisitor.ro. Intri astfel în tragerea la sorți care îți poate aduce o pereche de pantofi în fiecare zi sau una dintre cele şapte colecții complete semnate de Mihai Albu, săptămânal, în perioada 2.10 – 30.12.2017.

 

1 comentariu

  1. Vreau sa ma înscriu in concurs

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.