GIVEAWAY! Reînnoiește-ți garderoba! Dau DOUĂ vouchere de câte 350 lei în
magazinele La Femme. Vezi pe vlog toate detaliile!

Heidi: ciocolată + pantofi = LOVE & CONCURS

Am participat, săpămâna trecută, la un eveniment foarte frumos, organizat de Heidi, un moment senin, aşa, şi dulc, de care m-am bucurat… ca o femeie. Cum de ce? Păi, puneţi voi pantofii şi ciocolata laolaltă şi lesne vă puteţi imagina ce se întâmplă 🙂

Vă explic de îndată: cei de la Heidi, îi ştiţi, cei cu ciocolata, au vrut să ducă la next level treaba cu bucuratul femeilor şi s-au gândit să alăture pantofii şi ciocolata. Tortura ar fi fost să ne facă să alegem: ori ciocolata, ori pantofii. Plăcerea maximă e când poţi să le faci pe amândou şi mai ai şi un super motiv: că poţi să participi la concurs.

Da, aţi auzit bine: ciocolată + pantofi = LOVE & CONCURS, plus papile gustative în extaz 🙂

Pornind de la pasiunea comuna pentru ciocolata, artizanat si creativitate, Mihai Albu a creat pentru HEIDI, în exclusivitate, cinci modele de pantofi inspiraţi din universul ciocolatei. E o colecţie dedicată acelora dintre noi care aleg un stil neplictisitor şi include piese pentru toate anotimpurile: balerini, botine, sandale, pantofi stiletto şi pantofi cu toc pătrat.

pantofi mihai albu heidi

Designerul s-a inspirat din gamele HEIDI Dark si HEIDI Grand’Or, apoi le-a transformat în texturi, culori și forme de pantofi. 

Dacă vrei ca o pereche din colecție să fie a ta, trebuie să înscrii codul unic din interiorul ambalajului prin SMS la numărul 1718 sau pe site-ul campaniei www.neplictisitor.ro. Intri astfel în tragerea la sorți care îţi poate aduce o pereche de pantofi în fiecare zi sau una dintre cele şapte colecții complete semnate de Mihai Albu, săptămânal, în perioada 2.10 – 30.12.2017.

 

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu