Totally in / Totally out #3

Totally in

Here to create by adidas. E o serie de clipuri absolut fenomenale, eu vă las cu unul dintre ele, cel care-mi place de mor. Pe canalul de YouTube al adidas le puteți găsi pe toate.

Măştile de față. Recunosc că, în ultima vreme, m-am machiat mai elaborat. Pentru că am simțit nevoia să mă răsfăț, pentru că mă relaxează şi poate pentru că prea multă vreme am fost mereu pe fugă sau stresată sau departe de casă, unde aveam toate produsele cosmetice. Şi cum m-am machiat mai des, mi-am aplicat mai des şi diverse măşti de față, despre care o să scriu în viitoarele articole. Cert e că am descoperit câteva favorite şi că mi-am dezvoltat un obicei frumos şi sănătos.

Mixul de piese vestimentare groase, cu cele de vară. Îmi place mult să combin sau să văd alăturări de rochii de vară cu imprimeu floral cu pulovere groase, pufoase, de toamnă şi cu ghete din piele întoarsă ori cu bocanci.

Totally out

Când una vorbim şi alta ne înțelegem. Asta ca să nu spun “când ne fraierim” sau “când omitem să spunem lucruri”. Cred că orice adult care cere seriozitate ar trebui să ofere seriozitate şi nu să umble cu jumătăți de măsură. Dar, nah, who am I to judge…

Lipsa de sport. Nu zic de mişcare, pentru mine sportul şi mişcare sunt două lucruri diferite. Din păcate, am o perioadă în care nu pot face sport şi, sincer, stau şi mă întreb cum trăiesc oamenii care nu fac sport? Nu zic, poate că m-am şi obişnuit, în cei şapte ani de când fac de cel puțin 4-5 ori sport săptămânal, dar mi se pare că mor încet fără efort fizic.

Dulciurile. După o vară plină cu fructe care mai de care mai gustoase, nici toamna asta nu ne dă voie la dulciuri. Nu când piețele sunt pline de struguri, mere, pere, dovleci şi câte şi mai câte, toate prilej să dăm deoparte produsele ce conțin zahăr rafinat şi să ne vitaminizăm. Eu am noroc de două magazinaşe de cartier cu fructe şi legume, doamnele vânzătoare sunt extrem de amabile, aşa că mai mereu când îmi vine să mă reped în prima cofetărie, îmi zic să trec întâi pe acolo. Fireşte că nu mai trec niciodată pe la cofetărie, după ce îmi umplu sacoşele cu fructe :))

Photo by Luca Bravo on Unsplash

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.