To love, loved, loved: 5 de la L’Oreal

Sharing is caring, aşa că mergem mai departe cu listele de produse pe care le folosesc şi pe care le recumpăr. Un articol, un brand. Azi, L’Oreal :)

Fond de ten L’Oreal Accord Parfait – Dacă vreți un fond de ten cu acoperire foarte bună, care să se aplice uşor cu orice (vârful degetelor, pensulă din sintetic, blender), care să nu oxideze, să fie disponibil în foarte multe nuanțe şi să vă lase şi cu destui bani pe card ori în portofel, L’Oreal Accord Parfait face o treabă a naibii de bună.

Serios, e unul dintre produsele alea cărora le-aş acoperi ambalajul şi aş testa printre consumatori, rugându-i să spună ce fond de ten cred ei că e. Sunt sigură că majoritatea ar opina că e unul foarte scump. Îl găsiți peste tot, cred, şi vă recomand să îl încercați.

fond de ten loreal accord parfait peach
Fond de ten L’Oreal Accord Parfait Peach 3.5 N

L’Oreal Glam Matte 513 Zip It Rouge – E unul dintre primele produse mate pentru buze pe care le-am avut şi, după ce l-am terminat pe primul, l-am recumpărat pe acesta. Dap, în aceeaşi nuanță, pentru că îmi place mult şi mi se pare că dă un plus oricărei ținute.

loreal glam matte
L’Oreal Glam Matte 513 Zip It Rouge

L’Oreal Color Riche 134 Rose Royale – Rujul ăsta e unul dintre acele produse de make-up suficient de unul singur să îți schimbe o zi proastă într-una bună. E cremos, dar rezistă destul de mult (fiind un ruj normal, desigur că trebuie reaplicat peste zi), iar nuanța, un roz intens şi cald, zic eu că se potriveşte mai tuturor tipurilor de ten.

loreal ruj color riche 134 rose royale
L’Oreal Color Riche 134 Rose Royale

L’Oreal Elseve Gloss Extraordinar – Nu-i un secret că îmi plac foarte mult produsele pentru îngrijirea părului, iar Elseve Gloss Extraordinar e, clar, unul dintre preferate. De ce? Pentru că dă strălucire părului fără să încarce. Am încercat multe produse care aveau un finish foarte mişto, dădeau strălucire părului, dar şi încărcau şi, după doar câteva ore, părul părea îmbâcsit. Cu boosterul ăsta de la L’Oreal nu se întâmplă deloc aşa. Pulverizez cam de trei-patru ori pe păr, încercând să îl distribui apoi prin periere şi gata. Ca să nu vă mai spun că miroase foooooarte bine. Şi că e roz :D

Elseve Gloss Extraordinar
Elseve Gloss Extraordinar

Următorul produs, ultimul din lista mea, dar în nici un caz cel din urmă, este L’Oreal Paris Age Perfect Tónico fresco, o loțiune tonică pe care am cumpărat-o şi pe care am început să o folosesc încă din Lisabona. O aplic o dată pe zi, dimineața sau seara (după demachiere), după cum am chef. Îmi place foarte mult pentru că, pe lângă faptul că reusesc să îndepărtez şi ultimele urme de machiaj şi de murdărie, îmi lasă tenul mai luminos, împrospătat.

L'Oreal Age Perfect Toner
L’Oreal Age Perfect Toner

Acestea sunt cinci dintre produsele pe care le folosesc în această perioadă aproape zilnic. Excepție face fondul de ten, pe care îl aplic mai rar şi mai mult la ocazii speciale; cât despre rujuri, le alternez, însă acestea două de mai sus rămând forevă and evă printre preferatele mele.

Acestea fiind spuse, v-aş întreba şi pe voi, că-s tare curioasă: care e produsul vostru preferat de la L’Oreal?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.