Cum lupți cu kilogramele în plus

Lupta cu kilogramele a luat sfârşit. Din februarie, LadyFIT îți aduce un nou tip de antrenament. Kempo Kick este un derivat din sportul de luptă Kempo. Alina Pascu, multiplă campioană națională, europeană şi mondială medaliată cu aur, este responsabilă cu acest nou tip de antrenament complet şi eficient, care te va ajuta să ai un corp frumos şi armonios.

Antrenamentele de Kempo Kick vor avea loc în fiecare marți dimineață, la orele 9:00 și 10:00, şi seara, de la 19:00 și 20:00. În cadrul clasei de Kempo Kick se folosesc elemente şi procedee tehnice specifice sportului de luptă Kempo: lovituri de brațe directe, croşee, uppercut, lovituri de coate, blocaje, lovituri drepte şi circulare de picioare, intrări la procedee de aruncare/proiectare şi combinații ale acestora de mai sus.

Toată activitatea orei se desfăşoară pe ritm de muzică, aceasta fiind şi cea care dirijează efortul. Se utilizează cele mai eficiente şi variate metode, procedee şi mijloace de instruire existente. Este o clasă plină de energie, spontaneitate şi dinamism.

Mai multe detalii legate de programele, antrenamentele şi ofertele puse la dispoziție de LadyFIT poți găsi aici.

WINNERS

Dacă ai vrea să faci mișcare dar vrei un altfel de antrenament, la LadyFIT poți alege din vreo 40 de antrenamente, dintre cele mai diverse, atât pentru începătoare cât şi pentru avansate

Iar dacă e prima dată când mergi la sală și ai vrea să afli mai multe despre o dietă echilibrată şi un regim de viață sănătos, ai acces gratuit la programul LadyFIT de consultanță în nutriție. Prima şedința de consiliere în nutriție este gratuită şi durează 30 de minute. Cori Grămescu este cea care îți va oferi sfaturile necesare pentru o dietă personalizată.

Tot în cadrul LadyFIT, poți opta şi pentru masaj corporal, şedințe de criolipoliza, radiofrecvență multipolară, masaj fitness, împachetări corporale, peeling. În combinație cu o dietă adecvată şi sport, aceste tratamente corporale pot avea un efect “wow!”

1 comentariu

  1. Interesant…Cateva sfaturi despre o alimentatie cat mai sanatoasa si masaj fitness, peeling, as dori si eu…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.