Yves Rocher a lansat colecția de Crăciun, arome de vanilie și de fructe de poveste

Yves Rocher a lansat colecția de Crăciun, arome de vanilie și de fructe de poveste

Yves Rocher a lansat colecția de Crăciun. Și ce colecție! O găsiți în magazine deja, aranjată frumos, pe rafturi, în ambalaje frumos meșteșugite de spiridușii Yves Rocher, care vă stau la dispoziție pentru a alege cele mai frumoase daruri pentru cei dragi.

Noutățile în ediție limitată de Crăciun au, anul acesta, două arome: un parfum dulce de Vanilie Albă și o aromă spumoasă de Fructe de Poveste.

yves rocher vanille blanche

În cele două colecții veți descoperi numeroase produse – geluri de duș, lapte de corp, săpunuri lichide, exfolianți pentru corp, balsamuri de buze, creme pentru mâini și ape de toaletă,  formule îmbogățite cu unt de Karité Bio sau de Albăstrele Bio.

yves rocher baie merveilles

Alături de acestea, două dintre frumoasele surprize de anul acesta sunt Calendarul de advent și setul Căsuța din Povești. Primul constă în 24 de cutiuțe cu surprize – produse de îngrijire, de machiaj sau parfumuri, pe care să le descoperi în fiecare zi, până la Crăciun. Al doilea grupează produse din fiecare colecție, Vanille Blanche sau Baies de Merveilles: cremă pentru mâini, gel de duș, lapte parfumat pentru corp și balsam nutritiv pentru buze.   

Calendarul de advent Yves Rocher costă 199 lei, setul Căsuța din Povești are un preț de 39,90 lei, iar produsele din colecția de Crăciun au prețuri cuprinse ce pornesc de la 14,90 lei (balsamul nutritiv pentru buze, crema pentru mâini, săpunul-gel pentru mâini) și ajung la 47,90 lei (apa de toaletă).

Eu voi testa câteva dintre produse din colecția de Crăciun Yves Rocher, în perioada imediat următoare, și voi fi mai mult decât bucuroasă să vă dau de veste despre cum mi se par. Ce vă pot spune este că, pe lângă o mulțime de alte bunătăți de beauty, am și două noi creme de mâini la colecția mea de 18, despre care am scris recent. :D

O săptămână linișită, fiți iubiți!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.