Ce e L'Or și de ce îmi place

Ce e L’Or și de ce îmi place

O dimineață rece, în fața unei căni aburinde, din care aroma de cafea parfumează ziua ce abia a început. Un strop de lapte peste lichidul fierbinte, fără zahăr. Infinite dimineți, toate în fața cafelei. Pentru mine, e un ritual. Iar de săptămâna trecută, de când am făcut cunoștință cu L’Or, ritualul meu just got better.

Sunt o fană înfocată a cafelei solubile, așa că spre aceea m-am îndreptat prima dată. Însă în nou-lansata gamă L’Or există, alături de cafea solubilă (cu variantele Classique și Espresso), și cafea boabe (cu variantele Classique Crema Absolu și Espresso Forza), cafea prăjită și măcinată (cu variantele Classique, Intense și Espresso), dar și gama Tassimo (cu variantele Espresso Forza, Café Long Classique, Espresso Lungo Profundo și Capuccino).

 L'Or

Mărturisesc că mi-a rămas gândul rău de tot la acel capuccino Tassimo L’Or pe care l-am băut la evenimentul de lansare; extrem de aromat, dens, cremos, cu un gust care s-a dezvăluit treptat, când puternic și brutal, când catifelat. Însă, oricât mi-aș dori, acesta nu e tocmai cel mai bun moment pentru a-mi achiziționa un nou aparat de cafea. Rămâne, însă, pe lista de dorințe gourmet.

Cine e L’Or, de unde vine și de ce e special

Brandul L’Or s-a născut în Franța, iar una dintre caracteristicile principale este gustul creat prin combinarea mai multor tipuri de cafea, după o rețetă originală, tocmai pentru a respecta filosofia de a oferi câte un produs diferit pentru fiecare personalitate.

Iar dacă vă întrebați de ce ambalajele nu sunt asemeni altora, trebuie să știți că da, sunt într-adevăr speciale, în sensul că au o tehnologie de ambalare numită Aroma Lock, care păstrează aroma și gustul fără să fie nevoie de vidare și care permite ambalarea imediat după măcinare, evitând orice contact cu oxigenul.

Am fost extrem de plăcut suprinsă de gustul, textura și aroma acestei noi cafele, deși trebuie să recunosc că îmi găsesc destul de greu cafeaua preferată și îi rămân fidelă ani de zile.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.