De la 18 creme de mâini se consideră că am o obsesie?

De la 18 creme de mâini se consideră că am o obsesie?

Da, le-am adunat și le-am numărat: sunt 18. Optsprezece creme de mâini; iar ceea ce-mi confirmă obsesia e nu că ele există simultan în casa mea, ci că le folosesc pe toate, sunt toate desfăcute și fiecare îmi place pentru un anume motiv.

Mă dau în fapt mai jos. și nu puteți voi citi câte scuze pot eu inventa pentru câte creme de mâini am :))

Bev-Ridge and friends

E, cred, cea mai veche cremă de mâini din arsenal, luată de printr-o Anglie, cred, acum o mie de ani. E drept că mai am doar un strop din ea și o mai folosesc când îmi amintesc de ea, însă ambalajul, oh… Ambalajul e mega, ultra, super mișto.

bev-ridge

Are unt de shea și aloe vera. Am cumpărat, de fapt, un întreg set ce conține hand wash, hand cream, două pile de unghii și cutia minunată de jos, în care acum mi-am depozitat ochelarii de soare.

Avon

Avon Vanilla Hand Creme e una dintre marile mele preferate. Am cumpărat-o și recumpărat-o și cred că mai am și acum încă una nedesfăcută pe undeva prin casă. Știți cum există acele comfort food? Ei, așa există pentru mine și acea comfort hand cream, pe care, când o folosesc, am impresia că se oprește timpul și că sunt complet în lumea mea.

avon crema de maini vanilie

Avon Revitalising Moisture Hand Cream sau dacă îți place aroma de cacao, crema asta e sigur pentru tine. Pe lângă extractul de unt de cacao, conține vitamina E și, ca mai toate cremele de mâini de la Avon, hidratează foarte bine, se absoarbe rapidisim, iar senzația de piele uscată nu revine.

avon cocoa butter crema maini

Nivea

Cutiuța albastră de la Nivea e un reper din copilărie, alături de sentimentul acela că totul va fi bine, pentru că e mama lângă mine. Crema clasică de la Nivea – potrivită pentru îngrijirea corpului, nu doar a mâinilor, nu-mi lipsește niciodată.

Despre noile creme de mâini de la Nivea am vorbit aici. Miros de-ți vine să le mănânci, fiecare dintre e concepută pentru un anumit tip de îngrijire. Eu am fost cea mai norocoasă, pentru că le-am primit în teste pe toate cinci. Iar dacă vă întrebați e care dintre ele am desfăcut-o… Ei bine, sunt Antonia și sunt dependentă de cremă de mâini, așa că le-am desfăcut pe toate cinci

crema de maini nivea

Sephora

De la Sephora am două creme pe care le ador: una e de la Tony Moly, cealaltă e de la Strivectin. Pe prima, Banana Hand Milk am recumpărat-o și sunt la al doilea tub. E, by far, crema cu cel mai frumos ambalaj, cu un miros senzațional, iar la capitolul hidratare îi dau un zece perfect.

sephora tony moly

Strivectin Volumizing Hand Treatment e mai mult un tratament, așa cum îi zice și numele, care dă pielii un aspect mai tânăr. Ce îmi place maxim la acesta e efectul care durează, și durează, și durează.

strivectin treatment

Yves Rocher

De la Yves Rocher am avut, de-a lungul vremii, nenumărate creme de mâini. La propriu nenumărate (vezi aici una dintre ele )… Acum, folosesc Candied Orange & Almond, o ediție care a fost limitată și care e pe sfârșite la mine.

yves rocher crema maini

Și o avea crema asta aromă de sărbătoare de iarnă, da’ zău că una dintre plăcerile mele de vara asta a fost să mă simt ca-n dimineața de Crăciun, atunci când o aplicam :)

I love

Cine nu cunoște produsele I love? De-a lungul vremii, am avut diverse produse, cu diverse arome, iar în prezent am o cremă de mâini, I love… raspberry & blackberry, care miroase foarte bine. Este una dintre cremele pe care le țin pe birou, îmi place să o am mereu la îndemână și, în orice moment al zilei aș aplica-o, îmi dă o senzație de calm, de proaspăt și mă energizează, dacă am mult de lucru.

i love raspberry crema maini

Aromele gamei I love sunt numeroase, așa că sigur o să găsiți ceva pe plac. Bonus: crema are culoarea roz :D

Jean-Charles Brosseau

Jean-Charles Brosseau Ombre Rose L'Original 

Ombre Rose L’Original e o cremă de mâini specială, din punctul meu de vedere, atât pentru ambalaj – extrem de elegant, cât și pentru miros. E, mai degrabă, un parfum deghizat în cremă de mâini. Miroase bine de tot și eu o aplic și în punctele puternic vascularizate – încheietura mâinii, în spatele lobului urechii – pentru a o purta întocmai ca pe un parfum și pentru a păstra mirosul o zi întreagă.

Bottega Verde

Că tot scriam recent despre Black Friday și Bottega Verde, iată un bun prilej să amintesc și de crema de mâini Bottega Verde Argan del Marocco. Este crema care intră cel mai rapid în piele, aproape imediat, și lasă pielea hidratată, dar matifiată. E o cremă de mâini diferită, din acest punct de vedere. Are o aromă specifică, și destul de puternică, de argan (și parcă simt și un strop de miere sau ceva dulce).

H&M

V-am mai povestit și cu alte ocazii despre cât de mult îmi plac produsele de make-up și de îngrijire de la H&M. Crema asta de mâini nu face excepție.

hm crema maini vanilie

Întrunește cele trei criterii ca să-mi placă și să mai vreau: hidratează bine și de durată, miroase bine și are un preț accesibil. Aroma pe care o am e Wild Vanilla. Surprinzătoare alegere, nu? :))

Primark

Cocoa Butter Super Moisturizing Hand Cream. Adică, e cremă de mâini? E. E cu miros dulce? E. E super hidratantă? E. Deci, se explică.

primark crema maini

Amway

amway crema maini

Hand & Nail Cream cu ulei de argan și vitamina E are un ambalaj tare simpatic, o aromă foarte discretă, mai fresh și oferă o hidratare medie.

Bun, am stabilit că am o, hai să-i zicem plăcere, și nu obsesie, pentru cremele de mâini; dar numai bine că vine vremea rece și să vedeți voi ce bine o să-mi prindă. Cele pe care le am, dar și altele noi :))

Acum, ca să nu am impresia că sunt ușor sărită de pe fix, nu-i așa că și voi aveți muuuulte creme de mâini? Nu-i așa? 

2 comentarii

  1. Eu am o crema de maini de la Himalaya Herbals, una de la Stenders, una din gama Sephora si una din gama Douglas Home Spa :)

  2. Am avut și eu de la Himalaya, pe cea Age Defying, dacă mai există la ei, și mi-a plăcut foarte, foarte mult. De la Sephora nu îmi amintesc să fi avut cremă de mâini, dar îmi plac produsele marca proprie, în general. Despre Stenders și Douglas nu am o părere, căci nu le-am încercat. Încă :)))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.