Cum arată și ce găsiți în primul Meli Melo Department Store

Cum arată și ce găsiți în primul Meli Melo Department Store

Dacă vreți să pășiți, zilele acestea, într-o atmosferă de sărbătoare, să vă inspirați pentru cadourile celor dragi, să vă înfrumusețați casa cu decorațiuni delicate, atunci trebuie să știți că, de la jumătatea lui noiembrie, găsiți primul Meli Melo Department Store, la etajul 1 din București Mall.

Și trebuie să mă credeți pe cuvânt când vă spun că spațiul ăsta are clar ceva magic. Sunt aproape 360 de metri pătrați în care veți descoperi noile colecții Meli Melo Paris și Meli Melo Deco: de la gama de decorațiuni de Crăciun, la gama de accesorii (coliere, genți, cercei, căciuli și fulare), de la haine și încălțăminte, la cele mai interesante decorațiuni interioare.

Printre produsele disponibile se află accesorii de bucătărie și veselă, produse de aromaterapie și de baie, textile, covoare, tablouri, lămpi, diverse obiecte de decor, mic mobiler, ceramică și o colecție specială de suveniruri tradiționale românești. Această nouă deschidere se adaugă celor șase magazine Meli Melo Deco și celor 42 de magazine Meli Melo Paris.

Vă las cu câteva imagini de la primul Meli Melo Department Store.

Meli Melo Department Store meli melo magazin meli melo ceasuri

meli melo craciun meli melo craciun meli melo craciun meli melo bucatarie meli melo baie meli melo magazin

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.