Viața merge înainte

Viața merge înainte

Uneori, mai puțin înseamnă mai mult. Degeaba crezi că ai tot ce-ți trebuie dacă, atunci când ai nevoie de ceva, nu-l găsești în marea de lucruri pe care le ai. La fel și cu prietenii.

Finalul de 2021 mi-a dat prilejul să înțeleg că nimic nu e ceea ce pare. Am făcut curățenie, am dat deoparte zeci de lucruri de care țineam cu dinții. Mi-a luat multă vreme să înțeleg că nu obiectele creează amintiri, ci oamenii. Am înțeles că să țin cu dinții de un rucsac sau de o ață bleu, primită acum mulți mulți ani, nu o să schimbe mersul lumii.

Mi-am petrecut ultimele zile făcând curat. De fapt, nu. Eliberând spațiul vital. Aerisindu-mi mintea și sufletul. Viața merge înainte și are its’ funny ways.

Am dat deoparte toate lucrurile alea pe care le păstram de ani de zile din motive sentimentale. Și nu credeam că o să mă simt atât de bine. Mi-am dat seama că tindem să cărăm după noi încărcături mari și grele. Și inutile. Sunt Antonia și mărturisesc că mi-a luat 40 de ani să pricep cât de bine e să dai deoparte lucrurile care nu (mai) contează.

În plus, noi, oamenii, putem fi fooooarte amuzanți. Încă de când eram foarte mică, tatăl meu, chiar dacă nu cea mai principială persoană de pe planetă, m-a învățat să promit doar atunci când știu că mă voi putea ține de promisiune, come what may.

E tare amuzant când cineva îți spune “Vai, dar am pretenția de la mine că persoanele pe care le voi alege să facă parte din viața mea să înțeleagă anumite lucruri.” Nu știu ce e mai trist: eu, că am crezut, persoanele, că au spus.

Dar noi să fim sănătoși :) Viața merge înainte și depinde doar de noi cum alegem să privim ceea ce ni se întâmplă și ce învățăm din fiecare experiență, dureroasă sau nu. Vă doresc un an bun, cu sănătate multă, cu noroc și cu experiențe frumoase.

Un an cu iubire adevărată, care nu se stinge niciodată, cu prieteni adevărați, care stau lângă voi no matter what.

Pentru că, la finalul unui alt an, familia și prietenii adevărați sunt cel mai frumos dar din câte există.

Vă doresc tot binele din lume și vă las cu cea mai frumoasă melodie de anul ăsta:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.