5 motive pentru care merită să te înscrii la V for Vintage

Se apropie! Şi dacă încă te gândeşti dacă să mergi sau nu, atunci hai să-ți dau câteva motive :)

  1. Dacă ai un brand de design (vestimentar, de bijuterie, de accesorii, de obiect, vintage autentic) şi vrei vizibilitate, V for Vintage #19 e locul în care trebuie să fii.
  2. V for Vintage este platforma conectată la piața de design contemporan, care continuă tradițiile și îi susține pe cei la început de drum. În plus, la fiecare ediție studenții expun colecții dedicate și instalații în secțiunea Future Design, un spațiu dedicat Universităților și Facultăților de Artă și Design (din București, Cluj și Timișoara), aşa că ai acces la tot ce e mai nou şi mai cool în domeniu, poți interacționa, schimba idei şi impresii cu ceilalți înscrişi.
  3. Tema V for Vintage #19 propune reinventarea femeii moderne prin filtrul modei masculine, readaptarea siluetei dincolo de menirea inițială, depășirea liniei deja fine dintre stilul ei și al lui. În sezonul ăsta, orice este permis.
  4. Înscrierea e foarte simplă: înregistrarea aplicației la V for Vintage #19 se face prin completarea formularului de pe site şi pe baza unui portofoliu de cel puțin 10 piese create conform temei ediției: Venus as a boy.
  5. În cifre, V for Vintage #19 înseamnă 100 designeri români, 10 colecționari de vintage autentic, 3 universități de design, 5000 vizitatori, timp de 2 zile.

Te-am convins? Dacă da, mai ai timp să te înscrii până în 15 octombrie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.