The Body Shop: My current favorite

The Body Shop Vitamin E Overnight Serum in oil cred că e unul dintre cele mai spornice produse pe care le-am folosit şi unul dintre cele care se potrivşte tenului meu mixt, indiferent de anotimp.

Am petrecut iarna trecută în compania lui, în Lisabona, apoi primăvara, şi l-am folosit şi pe timpul verii acesteia, chiar dacă mai rar. L-am folosit şi separat, dar şi în combinaţie cu crema de faţă sau chiar în crema cu SPF. Îmi place foarte mult că are pipetă şi poţi doza exact câte picături ai nevoie.

M-am împăcat foarte bine cu el, mi se pare că lasă tenul mai luminos şi mai odihnit, iar în perioadele reci m-a scăpat de probleme cu descuamarea sau cu sebumul excesiv în zona T. Cine are tenul mixt ştie că, iarna, zonele cu tendinţă de uscare se usucă excesiv, iar cele cu tendinţă de îngrăşare se îngraşă excesiv şi că e destul de greu să găseşti un produs de îngrijire care să hidrateze corect.

the body shop vitamin e overnight serum in oil

The Body Shop Vitamin E Overnight Serum in oil are vreo şapte uleiuri, printre care cel de floarea soarelui, jojoba, marula, susan şi soia, iar uleiul de germeni de grâu e foarte bogat în vitamina E. Deşi e super hidratant, nu e comedogenic.

Costă 79 lei, îl recomand, mi se pare că pentru toamnă e o alegere excelentă şi poate aruncaţi un ochi şi peste celelalte produse The Body Shop cu vitamina E. Eu am ochit Vitamin E Eye cream.

Sper ca recomandarea mea să vă fie de folos, iar dacă mai aveţi întrebări, le aştept cu drag. 

Foto deschidere:Neven Krcmarek

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu