The Body Shop: My current favorite

The Body Shop Vitamin E Overnight Serum in oil cred că e unul dintre cele mai spornice produse pe care le-am folosit şi unul dintre cele care se potrivşte tenului meu mixt, indiferent de anotimp.

Am petrecut iarna trecută în compania lui, în Lisabona, apoi primăvara, şi l-am folosit şi pe timpul verii acesteia, chiar dacă mai rar. L-am folosit şi separat, dar şi în combinație cu crema de față sau chiar în crema cu SPF. Îmi place foarte mult că are pipetă şi poți doza exact câte picături ai nevoie.

M-am împăcat foarte bine cu el, mi se pare că lasă tenul mai luminos şi mai odihnit, iar în perioadele reci m-a scăpat de probleme cu descuamarea sau cu sebumul excesiv în zona T. Cine are tenul mixt ştie că, iarna, zonele cu tendință de uscare se usucă excesiv, iar cele cu tendință de îngrăşare se îngraşă excesiv şi că e destul de greu să găseşti un produs de îngrijire care să hidrateze corect.

the body shop vitamin e overnight serum in oil

The Body Shop Vitamin E Overnight Serum in oil are vreo şapte uleiuri, printre care cel de floarea soarelui, jojoba, marula, susan şi soia, iar uleiul de germeni de grâu e foarte bogat în vitamina E. Deşi e super hidratant, nu e comedogenic.

Costă 79 lei, îl recomand, mi se pare că pentru toamnă e o alegere excelentă şi poate aruncați un ochi şi peste celelalte produse The Body Shop cu vitamina E. Eu am ochit Vitamin E Eye cream.

Sper ca recomandarea mea să vă fie de folos, iar dacă mai aveți întrebări, le aştept cu drag. 

Foto deschidere:Neven Krcmarek

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.