S-a lansat prima comunitate pentru femei susținută de un brand financiar

ING ASIGURĂRI DE VIAȚĂ a lansat unasiuna.ro, prima comunitate pentru femei inițată şi susținută de o companie de servicii financiare.

Comunitatea este parte a conceptului dezvoltat în jurul UNA de la ING, produsul de asigurare lansat recent de ING Asigurări de Viață exclusiv pentru segmentul feminin.
Dedicată femeilor puternice, pragmatice şi inteligente, comunitatea reprezintă un loc de discuții, precum şi o sursă de informații şi inspirație.

Aceasta include două componente: cea editorială și cea interactivă. Structura pe patru teme principale – Bani şi planuri, Femei care ne inspiră, Antreprenoriat și carieră, Viață şi pasiuni – şi rubrica Editorial îmbină conținutul de calitate, relevant pentru segmentul de femei căruia îi este adresat, cu partea de interacțiune care încurajează schimbul de experiențe, informații şi sprijinul reciproc între membrele comunității.

Lucrez zi de zi alături de femei, 75% dintre angajații ING Asigurări de Viață sunt de sex feminin, aşadar atunci când am conceput asigurarea de viață dedicată femeilor, am ştiut că trebuie să oferim mai mult decât un produs (…). Credem că o experiență completă a ceea ce înseamnă relația pe termen lung cu o companie de asigurări nu se rezumă doar la aspectul operațional şi astfel, am decis să inițiem şi să susținem comunitatea unasiuna.ro.

– Marius Popescu, CEO ING Asigurări de Viață

Pentru femeia unasiuna.ro, cariera este foarte importantă, dar se implică activ în viața de familie, are pasiuni şi îi place să relaționeze. Este conectată la Social Media, este activă, are planuri de viitor pe care le transformă în realitate. Femeia unasiuna.ro este interesată de planificare financiară şi dezbateri pe această temă, plăteşte adesea online şi apelează la mediul virtual pentru sfaturi şi recomandări legate de preocupările ei principale.

5 comentarii

  1. M-am uitat putin pe acolo si mi-a placut tare mult. Au idei frumoase de subiecte, sper sa mai apara lucruri noi.

  2. Minunată idee! :-)

  3. Am rasfoit site-ul si “Femei care ne inspira” este coltul meu preferat.Am sa urmaresc cu drag ce scriu fetele pe acolo.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.