L’Oreal Collection Privee Les Nudes – lacul de unghii Julianne

Vă povesteam, zilele trecute, despre colecția nouă L’OREAL COLLECTION PRIVEE LES NUDES. Ei, am avut plăcerea să pun în acțiune lacul de unghii Julianne, exact “vedeta” despre care scriam în comentarii că mi s-ar potrivi colecția ei.

Dincolo de unghiile mele casante, foarte scurte, și de neîndemânarea mea în a aplica o ojă, nuanța e cel mai frumos bej nude din câte am văzut în ultima vreme. Se aplică unform, eu am dat-o peste un lac întăritor, acoperă din prima, iar al doilea strat nu e necesar decât dacă vrei tu, așa, să ai un nude mai… intens.

Lacul de unghii din colecția Les Nudes de la L’Oreal se usucă repejor, cam 15 minute, însă eu am dormit, firește, peste unghiile proaspăt colorate (mereu fac asta, voi nu?), așa că mi-au rămas niște urme.

Încă n-am descoperit cum să fac fotografii cu o mână, fără lumină și să mai iasă și bine, dar promit să studiez aspectul și să îmbunătățesc tehnica.

Până atunci, vă las cu o fotografie cât o mie de cuvinte și vă recomand cu drag să încercați nuanțele din noua colecție. Sunt minunat de naturale.

Les-nudes-Julianne-vernis

Kisses and hugs!

11 comentarii

  1. E atat de dulce culoarea :D

  2. Chiar ma uitam azi, pardon, ieri, la unghiile tale si ma intrebam ce oja ai pentru ca arata superb, normal ca am uitat sa te intreb dar bine ca am aflat. Nu sunt eu fana nude-uri pe unghii, dar o vreau! :D

    • Ce mă bucur că ți-a plăcut. Da, să știi că, deși nude, are un fel de a ieși în evidență oja asta, chiar și pe unghii mici. E un produs bun, chiar o recomand cu drag.

  3. Este superba nuanta!Merita incercata!

  4. Vai, cat de mult imi place! Si sa stii ca personal prefer unghiile mai scurte.

  5. Un nude tare frumos, potrivit oricărui moment! :-)

  6. Foarte frumoasa culoarea! :) Sa o porti cu placere!

  7. Ce culoare frumoasa…imi place pentru ca de obicei o oja nude parca face ca unghiile sa apara sterse si fara viata, insa asta nu este asa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.