Eu cu ce mă îmbrac azi? De ce trebuie să ții cont înainte de a alege ținuta

Eu cu ce mă îmbrac azi? Da, da, hai, să vă aud pe toate, în cor: Eu cu ce mă îmbrac azi? Da, cu tine vorbesc. Știu că ești în fața șifonierului și, treptat, te cuprinde o mare panică. Trebuia, deja, să fi ieșit pe ușă de vreo 15 minute, iar socoteala de la duș, cum că pantalonii bej sunt perfecți pentru o zi în care ai de alergat, nu s-a potrivit cu cea din fața dulapului.

Pantalonii stau ca naiba, cămașa care merge cu ei zace necălcată și nici măcar accesoriile nu te ajută să ieși din impas. Iar ceasul ticăie și ți se pare că ești la concurență cu James Bond, într-o misiune secretă contracronometru. Doar că, dacă ai fi avut vreun cronometru, bomba s-ar fi declanșat de mult. Și cu victime colaterale, căci știm toate de ce e în stare o femeie care nu a găsit ținuta potrivită și întârzie la sedința cu managementul.

Când înțelegi cât de importante sunt micile detalii

Dar ai arma secretă, fusta care merge cu orice, fusta perfectă, obiectul vestimentar ce te scoate din încurcătură, când e întârzierea mai mare. Eliberată, fericită, ușurată la gândul că vei ajunge, totuși, la muncă la timp, dacă prinzi trafic liber, te îndrepți către umerașul cu fusta, întinzi mâna către el și…. La naiba! Planul pică, bomba explodează iar, până și James Bond a obosit și vrea acasă. Păi cum să porți fusta cu picioarele acelea epilate nu tocmai ieri, dacă mă înțelegi? Mda, King Kong vrea să afle și el de la tine cum să aibă un păr așa sănătos…

S-o recunoaștem, chiar dacă e rușinos: ni s-a întâmplat, măcar o dată-n viața asta, să ne dăm seama că picioarele noastre, oricât de frumos conturate ar fi, nu pot fi scoase la vedere, pentru că am uitat să le epilăm. Sau pentru că, în graba unei dimineți, în care nu știm ce să facem mai întâi, am ales lama de ras și pielea e dincolo de a fi catifelată, deci cam trebuie s-o ascunzi?

Alegerile mărunte ne influențează alte alegeri mărunte, care, ca-ntr-un bulgăre de zăpadă în rostogolire, devin ditamai avalanșa atunci când ajung la poalele muntelui.

Cine zice că să fii femeie e lucru simplu, well… ăla nu-i femeie

Sincer, dincolo de a fi vreo feministă sau de a avea vreun strop de feminism în mine, îmi dau seama că, dincolo de alegerile de viață, de viață la momente de cotitură sau de viață zilnică, a fi femeie mai presupune o sumedenie de alegeri multe și aparent mărunte. De la “oare tocul ăsta mă avantajează” și “să-mi iau pe negru ori pe bej?“, la nuanța de ojă sau forma fustei care să “meargă cu sacoul ăla“. Femeia din ziua de azi, carieristă ori casnică, adolescentă ori spre vârsta pensionării, e mereu pe fugă, mereu trebuie să termine ceva, să înceapă altceva. Și trebuie, mereu, să se îngrijească.

Iar eu vă zic așa: alegerile voastre vă pot face viața mai grea sau mai ușoară. Pentru a doua variantă, eu am un nou aliat, pe care-l testez și care mă scapă de părul nedorit în no time și care a desființat lama de ras din baia mea.

SILK-EPIL 7, cel mai nou epilator de la BRAUN, înțelege viteza cu care se derulează viața unei femei și răspunde celor mai mici detalii și exigențe: smulge până și firele ce au sub 0.5 mm, poate fi folosit fără fir și sub apă. Îl voi tot testa în perioada următoare și, chiar dacă nu vă pot dezvălui mai multe acum, trebuie să vă zic să stați pe aproape pentru o SURPRIZĂ MARE :)

Beautiful legs with Braun Silk-epil 7

Între timp, am găsit în dulap fusta mea preferată și trebuie să fug. Am o nouă zi de alergătură frumoasă prin oraș, iar picioarele mele sunt gata să fie admirate. Și mai sunt și modestă pe deasupra. :)

12 comentarii

  1. Hmm, a fost prin vara o campanie la braun, seria 5. Si recunosc ca pe mine m-au convins fetele si l-am inlocuit pe al meu, tot braun, dar batranel saracu’, avea vreo 10-12 ani. Si da, imi place, nu regret deloc achizitia :) Sunt curioasa cum ti se pare seria 7 (pff, parca as vorbi de bmw-uri :)) )

  2. Sure, abia aștept să povestesc despre el. Nu ascund că și eu sunt fan al produselor Braun, însă ăsta mi-a depășit toate așteptările. Ce BMW? Rolls Royce, Bugatti or something like that :D

  3. Ce tare :D EU am unul destul de nou, dar tot as incerca altceva, imi place tehnologia si mereu e loc de mai bine :))

  4. Oh, daca ai sti cum ma recunosc in ce-ai scris tu… Chiar si atunci cand imi propun sa-mi compun otinuta din timp, in zilele in care am chestii importante la care sa ajung. Nu imi iese mai niciodata :( Altfel, suna foarte bine descrierea si abia astept sa ne povestesti despre surpriza ;D

  5. Ahahaha, am ras cu lacrimi. Da, m-am întalnit si eu cu King Kong de cateva ori bune in viata. E rusinos, dar ai dreptate, ni se mai intampla tuturor. N-am incercat noul epilator, dar suna bine de tot. Sa ne zici mai multe, cand vei putea. Weekend frumos!

  6. Imi doresc mult un epilator nou, cel vechi are vreo 6 ani, iar eu am parul bogat de fel, asa ca nu prea mai face fata. Am vrut sa-mi iau de Black Friday anul trecut, dar n-am gasit vreo oferta buna si de atunci raman cu gandul… Iar cum bugetul familiei a fost macelarit de analize si medicamente, nici ca nu voi pupa unul nou prea curand. Ah, noroc ca cel vechi e tot Braun si functioneaza inca si 6 ani mai tarziu, ca daca cedeaza psihic si raman fara, e nasol!

  7. Hei, dar cât de bine ne-ai ghicit gândurile, temerile, frământările, momentele de grea alegere… Mai frumos nu se putea! Doar noi, fetele, ne putem înțelege perfect în cele amintite atât de minuțios de tine :-)

  8. Ha ha!!! Mi se intampla mai mereu sa imi alcatuiesc o tinuta in minte si cand ma imbrac sa imi dau seama ca nimic nu se aseaza asa cum speram. cat despre epilat, da mi s-a intamplat de cateva ori si e tare neplacut.

  9. Nu este deloc usor sa fii femeie, iar epilatorul este arma noastra secreta, zic eu.Nu stiu daca as putea trai prea mult fara, desi o fac de un timp, al meu a decedat si este al naibii de greu fara.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.