Un lac de unghii de pus pe shopping list: L’Oreal Collection Privee J Lo

Vă povesteam aici câte ceva despre ojele pe care L’OREAL PARIS le-a lansat, în noiembrie anul trecut, în cadrul Collection Privee Les Nudes, o colecție ce conține, alături de cele trei lacuri de unghii, și trei rujuri.

Fiecare dintre cele trei vedete alese de L’OREAL PARIS – Jennifer Lopez, Julianne Moore şi Freida Pinto – are câte un lac de unghii și câte o ojă, în nuanțe care să le scoată în evidență trăsăturile naturale. 

Ei bine, pe unghiile mele a aterizat recent, cum vă arătam și pe Instagram, lacul de unghii J Lo și, chiar dacă nu-s marele fan al lacurilor de unghii gri, nuanța aceasta e una foarte frumoasă, o idee mai caldă de gri, dacă mi-e permisă exprimarea.

La capitolul rezistență, ca mai toate ojele L’Oreal Paris, și aceasta rezistă mult și bine, cam cinci zile, după care nu prea sare, ci doar începe să se tocească la vârfuri. Ce-mi place teribil la oja asta e luciul. E incredibil de lucioasă (totuși, luați în calcul că, în primele două fotografii, dădusem și cu ulei de cuticule), iar acoperirea e bună chiar și dintr-un singur strat și nu e necesar să aplic top coat.

Mai jos sunt câteva imagini, atât în lumină naturală, cât și cu bliț.

photo-1 photo-2 photo-4 photo-3

Iar dacă sunteți curioase să vedeți cu ce mi-am mai colorat unghiile lately, poate chiar să găsiți un strop de inspirație, am mai scris și aici. despre cinci oje tare frumoase.

Kisses și cum zic prietenii mei, spaniolii: ¡¡Feliz miércoles!!

10 comentarii

  1. Am si eu oja si rujul din colectia J. Lo si sunt foarte incantata de ele. La oja imi place nuanta si acoperirea f. buna. Nu mai folosisem de ceva timp o oja L`Oreal si m-a surprins f. placut ca se aplica usor, e suficient chiar si un strat si rezista destul de mult.

  2. Chiar e un gri plăcut, frumos! ♥
    Feliz noche, amiga! ♥

  3. Frumoasa culoarea ojei, e un gri dragut :)

  4. Pot sa spun ca mie nu imi place deloc nuanta ojei ? E un gri frumos pentru… o poseta sau un pulover dar mie pe unghii nu imi place deloc. E o chestiune de gust , evident. Mie ojele imi plac in culori vii sau roz pal.

    • Să știi că și eu am avut o reticență, nu-s, în general, fană a nuanțelor de gri, dar aplicată are un luciu genial și culoarea chiar m-a dat gata. Dar nah, te cred, și eu prefer nuanțe vii, culori calde. Acum, de exemplu, am un vișiniu tare frumos și mă bate gândul de un rox puternic, doar așa, ca să-i fac în ciudă iernii :P

  5. Frumoasa nuanta chiar daca nu sunt fan inrait al griului pe unghii, insa imi place pemntru ca nu este o oja splacita.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.