OOTD: Tweet is the new gossip

E incredibil cum un strop de soare îți poate schimba starea de spirit. Iar fotografiile astea, deși nu-s chiar cu mult timp în urmă făcute, mi se par dintr-o altă viață.

Anyways, gândul ăsta despre soare și locuri însorite îmi tot dă târcoale. Și bani de plecat aș avea, dar nu și de întors ;)

Om trăi, om face poze ș-om vedea. Și om scrie mult, căci am fost la niște evenimente foarte interesante, în ultima vreme, evenimente ce au în prim plan sănătatea. Mă știți doar: încerc să mănânc sănătos (nope, nu eu am mâncat ciocolata aia, nope :D), să fac mișcare, să mă îngrijesc de exteriorul meu, dar și de interior. Dacă înauntru lucrurile nu-s cum trebuie, nu mai suntem la fel de femei.

Feminitatea noastră e știrbită dacă organismul nostru nu e în regulă, universul nostru  – cu familie, prieteni, cu vacanțe frumoase, cu momente vesele – e știrbit. Dacă nu suntem sănătoase, nu suntem feminine și îi împovărm și pe cei din jurul nostru.

Dar despre toate acestea, despre cum să facem să fie bine și să fim cât mai sănătoase, voi scrie în curând. Și nu vă mai spun decât că am avut onoarea și plăcerea să cunosc o doamnă minunată, care a avut răbdarea să dea curs solicitării mele de fostă ziaristă și să-mi acorde un interviu.

De asemenea, undeva, în dosarul de texte în lucru, sunt o mulțime de articole începute, la care muncesc de zor. Așa că vă aștept, cu drag, pe blog. Promit să fac să fie mereu soare aici :)

ootd-saks-1-9

ootd-saks-1-7

ootd-saks-1-6

ootd-saks-1-5

ootd-saks-1-3

ootd-saks-1-2

ootd-saks-1-1

Port sweatshirt no name, haină & încălțări Motivi, jeans Zara, geantă Jane Norman, Saks Fifth Avenue shopper bag.

Kiss, kiss!

15 comentarii

 1. Foarte cool ținuta! Îmi place mult paltonul!

  De ceva timp tot zic că îți trimit un mesaj să te mai întreb una alt despre sport și dieta, dar nu am reușit. Sper să o fac curând. :)

 2. Ce imi plac tinutele in alb, ti se potriveste acest stil :*

  • Să știi că și eu am descoperit relativ recent asta și mă simt chiar bine cu outfit-uri albe. E drept, acum nu mai e cazul, că nu m-aș mai vedea în atâta zăpadă :P, dar am ceva idei pentru la primăvară.

 3. Super lady, iti sta minunat in alb :*

 4. Foarte misto impactul manusilor in tinuta, imi place colierul, paltonul.
  xo
  Oh si ce soareee!…

 5. You look very cool, honey ♥

 6. E genial paltonul! Iar tu esti superba ca de obicei :D
  Pups

 7. Hi, hi ce frumi sunt manusile…Esti o frumusica, pupici!

 8. Mănuşile, paltonaşul, soarele, tu – vă completați cum nu se poate mai frumos! ♥

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.