The (Re)Collection - Diesel X Coca-Cola

The (Re)Collection – Diesel X Coca-Cola

Ce iese când două branduri iconice își unesc forțele pentru a crea o colecție? Păi, iese o super colaborare, din mai toate punctele de vedere: de la design, până la materialele folosite. Mai exact, Coca-Cola și Diesel au creat The (Re)Collection, o colecție-capsulă edgy, care încorporează materiale reciclate. 

Eu am fost la evenimentul de lansare din Diesel store Băneasa Shopping City, prilej nu doar de a mă reîntâlni cu oameni foarte dragi mie, ci și de a vedea colecția.

Piesele The (Re)Collection – tricouri, jeans, hanorace, accesorii, au în compoziție materiale reciclate precum PET reciclat provenit din sticle de plastic și bumbac reciclat. Chiar și PET-urile de Coca-Cola rămase după eveniment au fost colectate la finalul zilei, urmând să fie reciclate. Colaborarea dintre cele două branduri are drept scop creșterea conștientizării asupra valorii reciclării prin toate piesele realizate cu țesături din PET reciclat.

Colecția-capsulă The (Re)Collection contopește AND-urile Coca-Cola și DIESEL pentru a crea ceva cu adevărat special: Coca-Cola – cunoscut pentru celebrarea apropierii și incluziunii și DIESEL – cunoscut pentru provocarea audienței sale prin ironie, îndrăzneală și abilitatea de a pune ȋn dificultate conformitatea. A

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.