Detox+Market - Girls Supporting Girls. Bonus: am descoperit Love Beauty & Planet și Seventh Generation

Detox+Market – Girls Supporting Girls. Bonus: am descoperit Love Beauty & Planet și Seventh Generation

Între 5 și 6 octombrie, în Piața Romană, la numărul 5, are loc cea de-a 15 ediție a Detox+Market – Girls Supporting Girls, un eveniment pop-up event dedicat articolelor de lux pre-owned, designului românesc și celui sustenabil, precum și brandurilor “prietenoase”.

Aici  o să găsești o selecție de cei mai buni designeri români și cele mai inspiring vedete românești într-o locație de vis, casa Gheorghe Petrașcu, sub egida “Girls supporting girls”.

Curatoriată de Lucy Faur, fashion editor al revistei Forbes România, ediția a 15-a DETOX+MARKET se bucură în premieră de participare internațională. În plus, participă și o mulțime de branduri românești de modă, beauty sau lifestyle.

Nu pot să nu vă recomand să căutați produsele Love Beauty & Planet și Seventh Generation. Săptămâna trecută, am avut ocazia să aflu mai multe despre ele. Dacă nu mă urmăriți încă pe Instagram, o puteți face aici și veți fi mereu la curent cu noutățile. Așa am aflat că ambalajele lor sunt realizate din plastic reciclat și sunt reciclabile, și după ce am folosit câteva dintre produse (promit să revin cu review).

Pe scurt, Love Beauty and Planet este un brand de frumusețe născut din dorința de a oferi fiecăruia dintre noi posibilitatea de a dărui un strop de iubire planetei. Produsele au formule bazate pe ingrediente de origine naturală, 100% vegane, cruelty-free, fără adaos de parabeni, sulfați și silicon, iar flacoanele sunt din plastic 100% reciclat și sunt complet reciclabile.

Seventh Generation este un brand ecologic de home care ce conține până la 97% ingrediente pe bază de plante. Are formule biodegradabile, nu conține parfumuri și înălbitori sintetici, compuși organici volatili și coloranți, iar ambalajele au până la 99% plastic reciclat și sunt 100% reciclabile. Cum ziceam, revin cu reviews, me likes them a lot.

Detox+Market

Revenind la fashion, la Detox+Market veți găsi nume precum Kill Em Clothing, The Bomb, Cuanna, Nico Carp, Annema, Andra Ghinea, Ana Maria Ivanciu, Florian Mirodonie, Maria Luiza Ionescu, Onna Gall, A&D Atelier, Clothego, Isso, Deependent, Teratei, Narine, Chic Paris. În secțiunea “Accesorii” sunt incluse brandurile Contemporia, Beatrix Color, Corina Mardari, Cristina Crisan, Icrus.

Iar dacă ai vrut mereu să ai și tu ACEL lucru din garderoba unei vedete, acum e momentul. O zonă importantă în cadrul DETOX+MARKET este dedicată garderobelor unor artiști, designeri sau persoane publice urmărite și apreciate pentru stilul pe care îl abordează. Vei putea achiziționa piese vestimentare și accesorii pre-owned de Gina Pistol, Delia Matache, Gina Chirilă, Giulia, Natalia Mateuț, Marisa Paloma și Monica Munteanu.

Programul de vizitare al târgului este sâmbată 5 octombrie și duminică 6 octombrie: 10:00 – 20:00. Prețul unui bilet de intrare este de 10 lei și poate fi achiziționat atât online, prin intermediul Eventbook.ro AICI, cât ;i la trg.

  

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.