OOTD: I've a feeling we're not in Kansas anymore. Bonus: GIVEAWAY Tezyo

OOTD: I’ve a feeling we’re not in Kansas anymore. Bonus: GIVEAWAY Tezyo

A trecut ceva vreme de când n-am mai făcut un outfit și mi-era așaaaaa dor. Dar iată că incredibilul s-a produs și m-am pus în mișcare pentru un giveaway împreună cu Tezyo. Haideți să vă povestesc despre ce e vorba.

Dacă mă urmăriți pe Instagram, cred că ați văzut deja că am un concurs în colaborare cu oamenii faini de la Tezyo. Vă puteți înscrie și puteți câștiga o pereche de încălțări exact ca ale mele. Și am și o mărturisire de făcut: a trecut multă vreme de când nu am mai purtat tocuri și asta pentru că aveam impresia că mai toate sunt incomode și obosisem cumva să tot cumpăr și să renunț la ele după o purtare. Fără exagerări vă spun că perechea asta de la Tezyo e foarte confortabilă.

În plus, mi se par foarte ușor de integrat și cred că se potrivesc oricărui tip de ținută: de la una relaxată, cu jeans și tricou, până la una mai elegantă. Am creat două outfituri cu ea, pe al doilea o să-l vedeți într-o altă postare, dar acum voiam să vă trimit către Instagram și să vă invit să participați la concurs :)

Iar dacă sunteți în căutare de o pereche nouă de încălțăminte – fie că vă doriți pantofi sport, pantofi cu toc, ghete, cizme sau o perche nouă pentru copilul vostru, dați o raită pe la Tezyo. Colecția nouă de toamnă-iarnă e deja în magazine și cred că o să vă placă tare. În plus, au și niște accesorii atât de frumoase, că eu nu pot să plec niciodată cu mâna goală.

Și, ca de obicei, vă aștept în comentarii. Sunt curioasă cum vi se par ghetele mele, dar și outfitul, iar dacă aveți idei de ținute în care le-ați integra, sunt curioasă să-mi spuneți care sunt într-un comentariu pe Instagram.

tezyo shoes

tezyo shoes

tezyo shoes

tezyo shoes

tezyo shoes

tezyo shoes

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.