My all purpose playlist no. I

Una dintre cele mai mari bucurii ale mele a fost să primesc acces la un cont de Apple Music (eu îi zic iMusic, deh) vă mai povesteam eu recent (aici). Ca posesor de iPhone, accesul la orice fel de muzică devine cel mai simplu, odată cu folosirea iMusic. Înainte de asta, însă, obişnuiam să folosesc 8tracks, Playlists, Spotify sau chiar YouTube, deşi îmi cam omora traficul de date. Odată cu iMusic, nu am mai folosit nimic altceva.

Anyways, aşa îmi e şi mult mai simpu să creez playlists, să adaug la Favorites piese sau liste create de alţii, să caut muzică, să citesc versuri. Toate la un loc, direct în aplicaţie.

Şi pentru că tot postam acum ceva vreme o fotografie a primei părţi a unui playlist care îmi place mult, m-am gândit să-l încarc şi pe YouTube şi să îl împărtăşesc aici, cu drag.

Şi apropo, dacă nu mă urmăriţi încă pe canalul meu de YouTube, nu e timpul pierdut 🙂 Puteţi da Like şi Subscribe aici şi un unicorn o să vă mulţumească 😉

 

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu