Beauty Tip: Cele 15 secunde care îți fac ziua mai bună

Beauty Tip: Cele 15 secunde care îți fac ziua mai bună

Oricât de mult timp am avea la dispoziție noi, femeile, ne plângem mereu că nu e suficient, că nu ne ajunge pentru tot ce avem de făcut. Muncă, treburi casnice, copii sau tot felul de alte îndatoriri și, colac peste pupăză, și îngrijire, machiaj, outfituri, nebuneli…

Pfaaa, pare complicat și, pe bună dreptate, uneori chiar e. Așa că începi să tai de pe listă. Și doar n-o să tai copiii sau munca sau, știu eu, jumătatea aia de oră de somn în plus. Așa că începi și tai prin alte părți. Și uite așa, timpul pe care îl alocăm îngrijirii e limitat. După un duș, fugi repede și pui ceva machiaj pe față și cam asta e.

Iar un produs precum crema de corp rămâne undeva, uitată pe raftul din baie, principalul motiv invocat fiind că durează prea mult până intră în piele și că nu ne putem îmbrăca rapidisim.

Ei bine, cei de la The Body Shop s-au gândit la noi și au lansat Body Yogurts. Pe la începutul verii, am fost la evenimentul de lansare al acestora (un super eveniment și un prilej de a mă rupe din agitația zilnică), iar de atunci folosesc produsele primite: Almond Milk Body Yogurt, Almond Milk & Honey Soothing & Caring Shower Cream și Mint Mattifying Face Mist. Dar vreau să vă spun câte ceva despre primul dintre ele.

Da, hidratarea rapidă și de durată, în doar 15 secunde, există. Sincer, am fost destul de sceptică și, până nu am încercat pe propria piele The Body Shop Body Yogurts, nu am crezut. Fix 15 secunde și body yogurt-ul e absorbit în piele.

Aceste body yogurts au o formulă revigorantă de gel-cremă, care se absoarbe în pielea umedă în 15 secunde, cum ziceam, și care oferă 48 de ore de hidratare. Nu ai senzația aceea de lipicios, te poți îmbrăca imediat, lucru extrem de important vara, când ultimul lucru pe care ți-l dorești după ce te speli e să te simți… lipicioasă :))

The Body Shop Body Yogurts sunt disponibile în șase variante – Strawberry, Mango, Almond Milk, Coconut, Moringa, British Rose și ediția specială Banana. Sunt 100% vegane, conțin acid hialuronic biofermentat (adică vegetal 100%), infuzate cu glicerină derivată vegetal.

Iar dacă eu nu v-am convins, poate vă va convinge ce spune studiul realizat în UK, după folosirea de către subiecți a The Body Shop Body Yogurts:

  • 94% spun că pielea se simte hidratată
  • 87% spun că formula se absoarbe instant
  • 86% spun că textura nu se simte lipicioasă
  • 86% spun că textura funcționează pe pielea umedă
  • 3 din 4 spun că se pot îmbrăca cu jeanșii imediat după aplicare

Așadar, dacă și voi vă numărați în categoria în care și am mă aflam până să descopăr Body Yogurts de la The Body Shop, those days are over :) Produsul ăsta chiar schimbă dimineți și seri și face viața o idee mai ușoară.

 

2 comentarii

  1. Câtă dreptate ai! M-ai facut curioasa si as vrea sa incerc si eu. O fi Body shop in Sibiu?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.