Un super serum de la Andalou Naturals

Un super serum de la Andalou Naturals

Deși văzusem prin blogosferă produsele, am făcut cunoștință cu marca Andalou Naturals abia în decembrie anul trecut, la Beauty Bloggers Secret Santa (clic aici, dacă vreți să vedeți clipul), iar de folosit, am început să le folosesc acum aproximativ două săptămâni.

Și tare mă bucur că am ales să integrez în rutina serumul despre care vreau să vă vorbesc; tenul meu trece printr-o perioadă mai puțin fastă, iar de când utilizez Andalou Naturals Enlighten Serum am observat ceva îmbunătățiri.

Continui să mă confrunt cu problema unor pori dilatați, dar cum a fost o vară călduroasă, în care am cam transpirat manevrând piticul, în care am fost și ceva mai stresată și mai nedormită, am speranță că, pe măsură ce voi intra într-un ritm mai normal, voi rezolva, măcar parțial, și problema porilor dilatați.

Să revin la serumul de la Andalou Naturals. E unul dintre produsele care mi-au plăcut de la prima aplicare, dar am așteptat să văd cum se comportă tenul meu după o utilizare mai îndelungată. Se absoarbe rapid în piele, ceea ce îl face ideal de folosit și înainte de aplicarea machiajului. Conține, printre altele, turmeric și vitamina C.

andalou naturals enlightment serum

Dincolo de faptul că toată lumea îmi spune că arăt mai odihnită (not!), am observat că are un efect asupra liniilor fine, pe care mi se pare că le-a atenuat într-o oarecare măsură. Ori e serumul ăsta de la Andalou Naturals, ori întineresc, una din două :)

Mirosul e unul vag, fix de turmeric amestecat cu vitamina C, ambalajul e foarte practic, cu pompiță. Îl folosesc, cum ziceam, de jumătate de lună,  cam două pompițe pentru față, gât și decolteu, la fiecare aplicare, dimineața și seara.

Costă în jur de 100 lei și îl găsiți la Secom, în Bebe Tei, precum și în alte farmacii.

Dacă mai aveți întrebari, comentarii sau vorbe bune, sunt prin zonă.

2 comentarii

  1. Un produs excelent care isi merita banii, multumesc pentru recomandare.

  2. Sunt super aceste produse, isi merita toti banii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.